Fikret Durak, iş başı yaptı

Fikret Durak, iş başı yaptı
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Balkanspor Direktörlüğüne getirilen Antrenör Fikret Durak, ayağının tozu ile yeni kulübünde büyük bir heyecanla göreve başladı.
Başarılı çalıştırıcı Fikret Durak, Küçükçekmece Temsilcisi İstanbul Balkanspor’un başarısı için ter dökeceğini, camianın kendisine olan özgüvenini asla sarsmayacağını söyledi. 1972’de Almanya’da dünyaya gelen ve futbola 13 yaşında Almanya da alt yapılarda startı veren genç çalıştırıcı, Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra, bir süre Galatasaray alt yapısında oynadı. Daha sonraki dönemlerde Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Zeytinburnuspor’a transfer olan Fikret Durak, lacivert-beyazlı kulübe 8 sene hizmet verdi.



Zeytinburnuspor’dan Kasımpaşaspor’a, İstanbul Başakşehir FK ve birçok takımda profesyonel anlamda futbol kariyerini sürdüren Fikret Durak, bu dönemlerde kazandığı tecrübelerini altyapı oyuncularına vermek için büyük bir mücadele örneği sergiliyor.


Spor Direktörü Fikret Durak, yeni kulübü ile ilgili ilginç bir benzetme yaptı. Durak, yeni kulübü ile ilgili şu sözlerine yer verdi “İstanbul Balkanspor kulübünü bir bebek gibi düşünürsek, onu büyütmek ve çok iyi yerlere getirmek için büyük çaba gösterip özveride bulunmamız gerekiyor. İstanbul’a yeni bir soluk ve hava getiren bilinen bir kulüp olma yolunda atılan ilk adımlar çok doğru. Her şey güzel ve de özel olacak diye düşünüyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.