Forma bekliyor!

Forma bekliyor!
La Liga'nın 19. haftasında Real Madrid sahasında konuk ettiği Mallorca'yı tek golle mağlup etti. Aylar sonra maç kadrosuna giren Arda Güler maçta süre alamadı

La Liga 19. hafta mücadelesinde, Real Madrid ile Mallorca takımları Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi. İspanya'nın lideri Real Madrid 78. dakikada Rudiger'in attığı tek golle 3 puanı alıp zirvedeki yerini korudu. Real Madrid'ın milli yıldızı Arda Güler, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Sakatlığını atlatan ve aylar sonra maç kadrosuna giren Güler mücadelede forma şansı bulamadı. Mücadele öncesi ilk kez oynama hayali kuran Arda Güler, teknik direktör Ancelotti'nin kararı ile mücadeleyi yine yedek kulübesinde tamamladı.  Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Real Madrid ikinci yarıda Modric'in kullandığı köşe vuruşunda Antonio Rüdiger'in kafa golüyle 1-0 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı. Liderliğini sürdüren Real Madrid puanını 48 yaptı. Mallorca ise 18 puanda kaldı.

Sinyal verildi ama...
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlığı geçen milli futbolcu Arda Güler'in Mallorca maçında forma giyebileceğini söylemişti. Ancelotti, sakatlığı sona eren Arda Güler ile ilgili soruya ise "Önemli olan onun iyileşmesi. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Çok genç bir oyuncu, acele etmemeliyiz. Bizimle oynamak için bol bol zamanı olacak. Ona süre vermeye çalışacağım. Veremezsem başka maça çıkar." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.