Futbolcuları hırs bastı

Futbolcuları hırs bastı
İki haftadır iyi oyunlarına karşın sahadan yenik ayrılan ve iyi futbollarını bir türlü galibiyete yansıtamayan Tepecikspor’lu futbolcuları hırs bastı.

Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Hatayspor maçını büyük bir ciddiyetle sürdüren Tepecikspor’da futbolculardan Adem İnanç, artık iyi oyunlarını galibiyete yansıtmanın zamanının gelip geçtiğini söyledi. Çok basit hatalardan dolayı sahadan puansız ayrıldıklarını kabul ettiklerini söyleyen Adem İnanç, Pazar günü oynayacakları Hatayspor maçını kazanıp üç puanı hanelerine yazdıracaklarına inandıklarını söyledi.

Takım olarak çok iyi durumda olduklarını söyleyen Adem İnanç, moral motivasyonlarının üst seviyede olduğunu, kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Diğer taraftan oyuncularının iyi neticeler olması için adeta üzerlerine titreyen Teknik Direktör Engin Çalışır, taş üstüne taş koymaya başladıklarını söyledi.

İki haftadır takımın iyi futbol oynadığını fakat kazanamadığının altını çizen Çalışır, Hatayspor maçında bu hataların hiç birinin olmayacağını ve kazanıp takıma hava getirecek üç puanı hanelerine yazdıracaklarına inandıklarını söyledi. Yapılan idmanlarda oyuncularının arzulu ve istekli oluşundan memnun olduğunu söyleyen çalışır, ilk devrenin kalan üç maçını en iyi neticelerle kapatacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.