Futbolcuların inancı tam

Futbolcuların inancı tam
Takım olarak Tepecikspor’un ligde kalması için ellerinden geleni sonuna kadar yapacaklarını söyleyen yeşil-beyazlı oyuncular, bunu başarıp inanılmazı hayata geçirmek için iyi bir başlangıç yaptıklarını söylediler.

Takımın en tecrübeli oyuncuları arasında yerini alan Evren Kürkçü, ekip olarak takımın ligde kalmasını sağlamak adına gereğini saha içinde oyun kuralları çerçevesinde yapacaklarını söyledi. Gölbaşıspor galibiyeti ile bir başlangıç yaptıklarını söyleyen tecrübeli savunma oyuncusu Evren Kürkçü, bu maçın geride kaldığını şimdi önlerinde çok önemli Kahramanmaraşspor maçı olduğunu hatırlattı.

Takım arkadaşları ile ligde kalma adına bir birlerine söz verdiklerini söyleyen Evren Kürkçü, bu sözü lig sonunda yerine getirmenin huzurunu yaşayacaklarını söyledi. Taraftarlardan da son maçlarda takıma gerektiğinden fazla destek olmasını isteyen Evren Künkçü, ekip olarak saha içinde başarıyı kendileri yakalayacaklarını fakat desteğin tribünlerden geldiğinde bunu hayata geçirebileceklerini söyledi. “Destek taraftarlardan, başarı bizden” diyen Evren Kürkçü, “Tepecikspor’un yerinin burası olmadığına her zaman vurgu yapıyoruz. Kalan maçlarımızda en az puan kaybı ile ligde kalacak puanları alarak zor denileni başarmak için çaba göstereceğiz. Bizlere yeter ki inansınlar ve desteklerini esirgemesinler, bakın bu takım ligde kalıyor mu kalmıyor mu hep birlikte sezon sonunda göreceğiz” diyerek takımlarına olan inancını göstermiş oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.