Galatasaray'da şok ayrılık!

Galatasaray'da şok ayrılık!
Alman futbolcu Lukas Podolski, 3 yıl için 15 milyon Euro (58 milyon TL) karşılığında Vissel Kobe ile kesin olarak anlaştığını sarı kırmızılı kulübe bildirdi. Galatasaray yönetimi bunun üzerine Japon kulübü ile bonservis pazarlığına oturdu ve transfer kesi
Futbol camiası Galatasaray’daki teknik direktör değişikliğine yoğunlaşmışken, sarı kırmızılı kulüpte yaşanan bir başka flaş gelişmeyi daha yaşanıyor:  Lukas Podolski, Vissel Kobe’de...

Galatasaray’ın Alman yıldızı, 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren Japon kulübünde forma giyecek. Bir aydır bu transferi gerçekleştirmeye çalışan ve futbolcuyla el sıkışan Vissel Kobe yetkilileri, Galatasaray ile de anlaşmaya vardı. Bu önemli transferin perde arkası ise şöyle...
 
G.SARAY DAHA ÖNCE REDDETMİŞTİ


Vissel Kobe daha önce ret cevabı almış olmasına rağmen G.Saray ile kontağını hiç kesmedi. Bu arada Podolski ile görüşmeyi sürdüren Japonlar, 3 yıl için 15 milyon Euro (58 milyon TL) karşılığında anlaşma sağladı. Alman futbolcu bu gelişmeyi 2 hafta önce yönetime iletti. Sarı kırmızılılar Lukas Podolski’den tek bir talepte bulundu:

“Madem Japonya’ya gitmekte kararlısın, o zaman biz de Vissel Kobe ile görüşüp anlaşırız. Ancak senden tek bir isteğimiz var; sezon sonuna kadar kal, ondan sonra git.”

1 Mart’a kadar transfer döneminin açık olduğu Japonya’ya şu anda gitme imkanı olan Lukas Podolski yöneticileri kırmadı ve sezon bitimine kadar kalmayı kabul etti.
 
"2.5 MİLYONA ALDIK, DAHA AŞAĞISI OLMAZ"


Galatasaray yöneticileri, Lukas Podolski’nin bonservisi için 2 milyon Euro teklif eden Vissel Kobe yetkililerine, “Biz Podolski’yi 2015’te Arsenal’den 2.5 milyon Euro’ya satın almıştık. Kendisinden son derece memnunuz. Aldığımızdan daha düşük bir fiyata satmamız mümkün değil” cevabını verdi.

Görüşmeler sonunda 2.7 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı. Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılarak Podolski’nin transferi kesinleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.