Galatasaray'dan şartlı zam!

Galatasaray'dan şartlı zam!
Bruma ve Carole’ün maaşını yükseltecek olan sarı-kırmızılı yönetimin bir de şartı var:
 Bu sezon Galatasaray'ın en iyi ismi olan Bruma'nın devre arasında sözleşmesini uzatmayı planlayan Galatasaray yönetimi, Fransız kulüplerinin radarında olan Carole'e de iyileştirme yapmaya karar verdi.

Dünkü maçta gol atan Bruma'nın ücreti 2-2.5 milyon Euro seviyesine çekilecek, ona asist yapan Carole'ün garanti parasına da yüzde 50 zam yapılacak. Ancak yönetim yeni transferlerin sözleşmelerine koydurduğu başarıya odaklı maç başı parasını Bruma ve Carole'ün de kabul etmesini isteyecek.

Buna göre; Türkiye Kupası'nda maç başı parası kalkacak. Lig ve Avrupa'da geçerli puan başına maç başı parası ödenecek. Yenilgilerde iki oyuncu da para almayacak. Beraberlikte Carole 5 bin, Bruma 7 bin Euro; galibiyetlerde Carole 15 bin, Bruma ise 20 bin Euro alacak.

İŞTE KAZANDIKLARI PARA

Bruma sarı-kırmızılı takımda 1.2 milyon Euro garanti para kazanıyor ve maç başına 20 bin Euro alıyor. Muslera ve Bruma'dan sonra takımda ligde en çok süre alan üçüncü isim olan Lionel Carole ise 700 bin Euro garanti parası ve 15 bin Euro maç başı ücreti ile ilk 11'in en az kazanan ismi konumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.