Galatasaray Daum'u getiriyor!

Galatasaray Daum'u getiriyor!
Geçtiğimiz sezon Bursaspor'u çalıştıran ve daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'la şampiyonluk ipini göğüsleyen Christoph Daum Galatasaray yolunda mı?
Aysal, "Alman olacak" dedi, bazı yöneticiler "Daum'u getirelim, 4. yıldızı takalım" önerisinde bulundu.


Mancini ile yollarını ayıran ve Ukrayna'daki kaotik durum nedeniyle Lucescu'yu getiremeyen G.Saray için kulislerde Christoph Daum dedikoduları dolaşmaya başladı. Kulübe çok yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Ünal Aysal'la yıldızı barışmayan bazı yöneticiler, daha önce Beşiktaş ve F.Bahçe'ye süper ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen ve geçtiğimiz sezon Bursaspor'u çalıştıran ünlü alman teknik direktör için kulis yapmaya başladı.

4. YILDIZ SAVAŞINDA FB KATKISI

Türkiye'deki çalışma şartlarını çok iyi bilen, Türk futbolcuların psikolojik yapısını çok iyi etüd eden ve disiplini ile tanınan Alman teknik adam için yakında bir öneri getirmesi beklenen yönetim içi muhalif kanadın en büyük kozlarından biri ise Alman hocanın diğer alternatiflerine oranla maliyetinin daha düşük olması. 1.5 milyon euroya "evet" demesi beklenen Daum için Ünal Aysal onay verirse seneye G.Saray, F.Bahçe'ye karşı eski hocasıyla 4. yıldız savaşı verecek.

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.