Galatasaray Genç Takımı, Benfica'ya 11-1 Yenildi

Galatasaray Genç Takımı, Benfica'ya 11-1 Yenildi
UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray genç takımı, Benfica'nın gençlerine 11-1'lik skorla mağlup oldu.


Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynayacak Galatasaray-Benfica mücadelesi öncesinde iki ekibin U19 takımları kozlarını İstanbul'da paylaştı. UEFA Gençlik Ligi kapsamında düzenlenen organizasyonda ortaya çıkan sonucu görenler ise gözlerine inanamadı.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakada, Volkan İşsever'in penaltıdan kaydettiği golle öne geçen sarı-kırmızılı takım, ardından kalesinde 11 gole engel olamadı.

SÜPER LİG VE DÜNYA LİGLERİNDEN MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
GOLLER

Benfica'yı açık farklı galibiyete taşıyan goller, Diogo Gonçalves (3), Jose Gomes (3), Joao Carvalho (2), Renato Sanches, Hildeberto Pereira ve Francisco Ferreira'dan geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, gruptaki ilk maçında Atletico Madrid'e 3-1 kaybetmiş, ikinci maçında ise Astana'yı deplasmanda 3-0 yenmişti.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu
BÜYÜK TEPKİ VAR

Her zaman altyapıdan çıkardığı oyuncularla bilinen ve Türkiye futboluna birçok yıldız armağan eden Galatasaray altyapısı, Benfica'ya karşı 11-1'lik tarihi bir mağlubiyet aldı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Türkiye Ligleri'nin önemli oyuncularından biri olan Saffet Akyüz'ün çalıştırdığı U19 takımının yaşadığı hezimet, Sarı-Kırmızılı camiada oldukça tepki gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.