Galatasaray Mustafa Denizli ile anlaştı!

Galatasaray  Mustafa Denizli ile anlaştı!
Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli getirildi.


Ve Galatasaray'da beklenen oldu. Geçtiğimiz hafta görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli getirildi.

Bugün İstanbul'da başkan Dursun Özbek ile bir araya gelen tecrübeli teknik adamla her konuda anlaşmaya varıldı.

Anlaşma sağlanmasının ardından Denizli ile birlikte kameraların önüne geçen Özbek, "Mustafa Denizli hocamız ile prensip anlaşmasına vardık. Önümüzdeki günlerde sözleşme şartları konusunda bir görüşme yapacağız" dedi.


DENİZLİ: BURADA AÇTIM, BURADA KAPATACAĞIM
Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen Mustafa Denizli ise, teknik adamlık kariyerine Galatasaray'da başladığını ve bu kulüpte noktalamak istediğini belirterek şunları söyledi:

 - Değerli arkadaşlar sizlerle yıllarca beraber aynı mekanları paylaştık. Heyecanlıyım maruz görün kısaca bahsetmek gerekirse sporculuk yaşamımın dönüm noktasını burada gerçekleştirdim. Kısacası bu parantezi burada açtım inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım.


"1.5 YIL ÖNCE DE TEKLİF GELMİŞTİ"
- Çok güzel zaman zaman da üzüntülü dönemlerim oldu. Beni bu koltuğa oturtan bugün taşıdığım ismi, kariyeri borçlu olduğum camiadan böyle bir görev isteği gelince ki ikinci defa geldi. İlk defasında 1.5 yıl önce olmadı gayet tabii bu normal yani bana gelen tekliflerden farklı bir hadiseydi.

- Eğer bir gün başarılarımı, ismimi risk edeceksem uğruna her şeyi risk edebileceğim camia burasıdır. Yaşadığım bana emekleri geçen Altay ve mesleki kariyerimin başladığı bana güvenen bu camia benden böyle bir görev istiyorsa bundan sadece onur duyarım.

"İNŞALLAH HER ŞEYİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"
- Camiamızı, taraftarımız ve sporcularımızla inşallah her şeyi gerçekleştireceğiz. Bunun heyecanını yaşıyorum. Çocuksu tecrübeler yıllar bunlara mani olmuyor. Bu heyecanı kaybettiğim anda bu görevlerde bulunmam.

- 1987 yılında başına geçtiğim zaman neyse bugün belki kat daha fazla. Bunu sizlerle paylaşmak istedim hepinize teşekkür ediyorum. Aklınızda olan sorular var bunları paylaşacağınız zamanlar olacak ama takdir edersinizki mekan ve zamana olarak bunlara sonra yer verelim.


"TERİM VE HAMZAOĞLU'NDAN DESTEK ALABİLİRİM"
- Son sözü başkanımıza bırakalım. Hiçbir çalışma arkadaşım belli değil. Burada görev yapan iki arkadaşımdan destek isteyebilirim. Birincisi Fatih Terim hocamız ikincisi ise Hamza Hamzaoğlu hocamız. Onlardan destek alabilirim. En iyi çalışma şartlarını onlar biliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.