Gaziantepsporlu Frantisek Rajtoral hayatına son verdi

Gaziantepsporlu Frantisek Rajtoral hayatına son verdi
Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral, evinde kendini tavana asarak yaşamına son verdi
Antepia'da oturan Rajtoral, komşularının şüphelenmesi üzerine polis çağırması sonucu evine girildiğinde tavanda asılı vaziyette bulunduğu görüldü.

Şok ölüm Gaziantepspor camiasını yasa boğdu.

Oyuncunun ölüm haberiyle Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve takım oyuncuları, Rajtoral’ın evine akın etti. Bazı oyuncuların gözyaşı döktüğü evde inceleme yapan jandarmanın Rajtoral’ın borçları nedeniyle not bıraktığı iddia edildi.

Ekiplerin incelemesinin ardından Rajtoral’ın cesedi, cenaze aracına konularak otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

1986 doğumlu Çek futbolcu Frantisek Rajtoral, 2016 yılında Gaziantepspor ile 2 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Rajtoral'ın vefatıyla ilgili şöyle konuştu:

MAALESEF İNTİHAR ETMİŞ


Antrenmana gitmemişti. Çocuklar gelmeyince eve bakmaya gidiyor. Kapı kapalı ve kilitli. Ama ışıklar içeride açıkmış. Polise ve savcıya haber vermişler. Herkes oraya gitti. Maalesef intihar etmiş. Öyle görünüyor.
 
KULÜBÜN EN SESSİZ FUTBOLCUSUYDU


Ailevi sorunları olup olmadığını bilmiyorum. Sürekli tebessüm eden, pırıl pırıl bir çocuktu. Çok düzgün bir futbolcuydu. Kulübün en sessiz futbolcusuydu diyebilirim. Şu anda olay yerine gidiyorum. Tam detaylı bilmiyorum. Allah rahmet etsin. Üzücü bir durum."
 
KEMERLE KALORİFER BORULARINA ASMIŞ


Gaziantepspor’un defans oyuncusu Frantisek Rajtoral’ın, kendisini evindeki kalorifer borularına pantolon kemeriyle astığı belirlendi. Rajtoral’ın borçlarının da yazılı bulunduğu Çekçe yazdığı not jandarma tarafından tercüme edildi. Yapılan tercümede kağıtta, Rajtoral’ın borçlarının yer aldığı liste olduğu ortaya çıktı. Rajtoral’ın, 3 gün önce kente gelen ismi öğrenilemeyen kız arkadaşı ile ayrıldığı da öne sürüldü.​


FRANTISEK RAJTORAL KİMDİR?


Frantisek Rajtoral (d. 12 Mart 1986 Příbram), defans mevkiinde oynayan Çek millî futbolcu. Süper Lig takımlarından Gaziantepspor takımının formasını giymektedir. İlk millî maçına 29 Şubat 2012'de İrlanda karşısında çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.