Gençler puan için koştu

Gençler puan için koştu
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Okul Olimpiyatları Atletizm Puanlı Salon Yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu
Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile Ataköy Atletizm Pisti Salonu’nda düzenlenen Okul Olimpiyatları Atletizm Puanlı Salon Yarışmalarında büyük rekabet yaşandı. Uzun atlama, Yüksek atlama, Güle atma 60 Metre, 200 metre, 800 ve 1500 metre koşusu kategorilerinde ferdi ve takım halinde156 öğrenci dereceye girmek için mücadele etti.

Yardımlaşma ruhu güçlendi

Küçükçekmece’de gençlerin takım ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmek, onlara en az bir spor dalını amatör olarak yapma alışkanlığı kazandırmak ve geleceğin olimpiyat şampiyonlarını keşfetmek amacıyla düzenlenen sportif müsabakalardan biri olan puanlı Atletizm 2018-2019 eğitim -öğretim yılı okul Olimpiyatları Ataköy Atletizm Pisti Salonu’nda gerçekleşti. Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara Küçükçekmece Belediyesi gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt tarafından kupa ve madalyaları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.