Gökçe; Hedefimiz Spor Toto 2. Lig

Gökçe; Hedefimiz Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan ve yeni sezonda zirve hesapları yapan Çatalcaspor’da Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, önceki gün bir basın açıklaması yaptı.

Yazılı yaptığı basın açıklamasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, STK’lar, İlçe Siyasi Partileri ve Çatalca Halkından maddi ve manevi destek beklediklerini dile getirdi. Hedeflerini bu sezon Spor Toto 2. Lig olarak belirlediklerini söyleyen Başkan Gökçe, bunu başaracak güçte olduklarını söyledi. Başkan Hasan Gökçe, yazılı açımlamasında şu sözlerine yer verdi.

Destek gelirse, başarı da gelir

“Yeni sezon çalışmalarına 8 Temmuzda kendi tesislerimizde başladık. Kadromuzu büyük ölçüde koruduk ve Kadir Akbulut hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Yardımcı hocamız ve kaleci hocamızla anlaşarak transfer çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Bir transfer daha belki yaparız. Bu yıl Çatalcaspor’un hedefi kesinlikle Spor Toto 2. Lig ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürüyoruz. Hafta içerisinde Çatalca Belediye Başkanımız sayın Cem Kara’ya çıkıp yaptığımız çalışmalar ve bu yılki planlamamız hakkında görüşeceğiz. Tesislerimiz büyük ölçüde bitti. Belediye Başkanımıza bu alanda bizleri yalnız bırakmadığı için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.


Tüm ekibim adına her zaman sayın başkan Cem Kara ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca tüm gelişmeleri, yapmamız gerekeni yönetimim ve teknik ekibimizle birlikte sayın başkan Cem Kara’ya çıkıp masaya yatıracağız. Birlikte Çatalcaspor’umuzu daha iyi yerlere getireceğiz. Tüm sivil toplum ve siyasi ilçe başkanları ve yönetimlerinin de bizim yanımızda olmalarını temenni ediyoruz. Hedefler büyüyünce gider ve masraflar da artıyor ve il takımlarıyla mücadele ediyoruz. Sayın başkanımızdan geçen yıldan fazla destek bekliyoruz ve beraber her zaman olduğu gibi Türkiye’nin her yerinde takımımızın yanında olup inşallah başarılarımızı beraber kutlayacağız. Çatalcalılardan tek isteğimiz maçlarda stadı doldurmaları ve bu takıma sahip çıkmalarıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.