Gökçe; Mağlubiyeti hak etmedik

Gökçe; Mağlubiyeti hak etmedik
Pazar günü kendi sahalarında konuk ettikleri Zonguldakspor karşısında galibiyete yakın bir oyun ortaya koyduklarını fakat ellerine geçirdikleri fırsatları skora yansıtamamanın sıkıntılarını çektiklerini söyleyen Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, mağl

Takım olarak galip gelebilmek adına sahadan her şeyi yaptıklarını fakat bir türlü müsabakanın hakemlerini geçemediklerini söyleyen Başkan Gökçe, “Zonguldakspor maçı günahıyla, sevabıyla sona ermiş ve geride kalmıştır.

Bu maçın üzerinde konuşulacak çok şey var fakat bizim konuşmamızla bir şeyler düzelecekse seve seve bunları konuşabiliriz. Müsabakada iyi oynadığımız dakikalarda anlayamadığımız bir şekilde iyi mücadele eden ve rakip takım kalesinde tehlikeler yaratan Erhan’a kırmızı kart verilmesi bizim takım olarak hızımızı kesti. Bu nedenle kazanmamız gereken maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık.

Yine de oynanan futbol beni memnun etti fakat sadece gol yollarında üretkenliğimizi gösteremedik. Bu maç geride kaldı ve artık önümüze bakmalıyız. Doğrusunu söylemek gerekiyorsa Zonguldakspor karşısında inanın mağlubiyeti hak etmedik. Ligde rahat bir konumdayız ve bu sezonu bu şekilde tamamladık sayılır. Artık yeni sezonla ilgili çalışmalar yapmak için harekete geçmemiz gerekiyor. Yeni sezonda gruplarda oldukça iddialı takımlar yer alacak. İşi sıkı tutup yeni sezonda iyi bir yer edinmek için çaba göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.