Gökçe’den çifte ziyaret

Gökçe’den çifte ziyaret
Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Büyükçekmece Ziraat Odası eski Başkanı, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Recep Erol ile Büyükçekmece İlçesinde çifte ziyarette bulundu.

 Önce Büyükçekmece Kaymakamı M.Hulusi Arat’a hoş geldin ziyaretinde bulunan ve Kaymakam Arat’a sarı-kırmızı Çatalcaspor Kaşkolü ile Bayrağını hediye eden Başkan hasan Gökçe ile Recep Erol, kısa bir sohbetin ardından bu kez Büyükçekmece Vergi Dairesinin yolunu tuttular. Burada da Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Kaya’yı ziyaret eden Başkan Hasan Gökçe ile Recep Erol, Kaya’ya da sarı-kırmızılı Kaşkol ile Çatalcaspor flamasını hediye etti.



Bol bol futboldan konuşan Kaya, Gökçe ve Erol, Çatalcaspor’un başarılırından bahsettiler. Futbolu çok sevdiğini söyleyen Kaya, fırsat bulduğunda Çatalcaspor’un en az birkaç maçını izlemeye gayret gedeceğini söyledi. Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, bu ziyaretlerin olumlu geçtiğini, hem Kaymakam M.Hulusi Adat, hem de Vergi Dairesi Müdürdü Seyfettin Kaya ile de bu vesile ile tanışmış olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.