Gökçe’den destek çağrısı

Gökçe’den destek çağrısı
Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, gençlere ve gençliğe destek olunması için herkesten destek beklediklerini söyledi.
Karacaköy’de yapımı biten ve hizmet vermeye başlayan Karacaköy Stadı hakkında konuşan Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, gençlere destek verilmesini ve siyasilere de büyük işler düştüğünü dile getirdi.

Gelecek gençlerde
“Sporun siyaseti olmaz” diyen Başkan Gökçe, “Spor’un siyaseti sağlık ve bu yolda zihinleri açık bireyleri yetiştirmektir. Spor’un ne kadar güzel bir meslek olduğunu çok iyi bildiğimizi buradan hatırlatmak isterim. Spor’a hizmet eden herkes bence ibadet yapmış olur. Nedeni de onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, topluma güzel insanlar yetiştirmelerindendir. Öncelikle Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği olarak Karacaköy Stadı'nı inceledik ve gençlerle sohbet etme fırsatı bulduk.

Allah İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Kadir Topbaş’tan razı olsun. Karacaköy’e çok güzel bir tesis kazandırdı ve akabinde de İl Spor Müdürlüğümüze devretti. Bu oluşumda emek sarf eden bütün siyasi görüşteki yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Çatalca’mızda tüm statlarımızda böyle hizmetlere birlikte sahipleneceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.