Golf Tutkunları İçin Heyecan Başlıyor

Golf Tutkunları İçin Heyecan Başlıyor
'Mercedes Trophy' 10 yaşına girerken Golf tutkunları için heyecan da başlıyor.
'Mercedes Trophy' 10 yaşına girerken Golf tutkunları için heyecan da başlıyor. Mercedes Benz’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği golf turnuvası 'MercedesTrophy' bu yıl 10. yaşını kutluyor.

Golf sporuna meraklı isimlerin katılacağı turnuva bu yıl İstanbul Golf Kulübü işbirliğinde, Silivri Klassis Golf & Country Club’da gerçekleştirilecek.

Mercedes-Benz Türk tarafından her yıl düzenlenen 'MercedesTrophy' golf turnuvası, bu yıl 10. yaşını, 30 - 31 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva ile kutlayacak. Silivri Klassis Golf & Country Club’ta yapılacak ve 2 gün sürecek olan turnuvada, 175’ten fazla golf tutkunu şampiyonluk için yarışacak.

ÖDÜL TÖRENİ 31 MAYIS’TA

Mercedes-Benz Türk’ün, Türkiye’de golf sporunun yaygınlaşmasına destek olmak amacıyla düzenlediği 'MercedesTrophy'nin 10. yılı için düzenlenecek ödül töreni 31 Mayıs 2015 Pazar günü yapılacak.

Bağlarbaşı Mecid Efendi Av Köşkü’nde özel davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilecek organizasyon saat 20.00’de başlayacak. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 'MercedesTrophy'de birinciliği elde edecek üç başarılı oyuncu, Stuttgart’ta gerçekleşecek olan MercedesTrophy Grand Final’de Türkiye’yi temsil edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.