Gollerini atarak sözünü tuttular

Gollerini atarak sözünü tuttular
Pazar günü Tepecik Stadında oynanan Kahramanmaraşspor maçından iki gün önce ayaküstü sohbetimizde ‘Kahramanmaraşspor’u bize bırakın, gerisini merak etmeyin” diyen ve attıkları gollerle takımlarını galibiyete taşıyan isimlerden olan Abdullah Topkara ile Si

Takım olarak sahaya her zamanki gibi inanarak çıktıklarını ve kazanacaklarından emin olduklarını hatta gol bile atacaklarına inandıklarını söyleyen Abdullah Topkara ile Sinan Kurumuş, maç sonunda sevinçlerini ikiye katladılar.

Önceki günkü idmanda herkesin ilgi odağı olan bu iki oyuncu, bir kez daha konuştu ve takımın ligde kalacağını söylediler. Hiç bir rakipten çekinmediklerini söyleyen Abdullah ile Sinan, takım olarak kazanmak için saha içinde gereğini en iyi şekilde yaptıklarını, bunu da Kahramanmaraşspor’u 4-0 mağlup ederek herkese gösterdiklerini dile getirdiler. Diğer taraftan gol sevincini taraftarlarıyla paylaşmak için tellere tırmanan Abdullah Topkara, gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü ve İnegölspor maçında takımının formasını giyemeyecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.