Gündemde yeni bir isim var

Gündemde yeni bir isim var
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Bilal El Khannouss geldi. Peki, Bilal El Khannouss kimdir? İşte detaylar...

Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek olan Galatasaray, şubat ayında oynayacağı karşılaşmalara kilitlendi. Ayrıca Süper Lig'de de şampiyonluk mücadelesi veren Cimbom, devre arasında kadrosunu güçlendirmek üzere kolları sıvadı. Erden Timur'un baş rolünü üstleneceği transfer operasyonunda birçok isim listede ve genç futbolcular da gündemde bulunuyor. Potansiyelli futbolcular almak adına çalışmalarda bulunan Aslan, listesine son olarak Bilal El Khannouss'ı ekledi. Peki, Bilal El Khannouss kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

7 gole katkısı var
Bu sezon 32 maça çıkan Bilal El Khannouss 3 gol ve 4 asistlik katkıda bulundu. her 805 dakikada bir skora etki eden genç oyuncu, takımının en gözde isimleri arasında yer alıyor. 2414 dakika sahada kalarak da teknik direktörünün gözüne girmeyi başardı.

Bilal El Khannouss kimdir?
Galatasaray'ın gündeminde bulunan Bilal El Khannouss, 10 Mayıs 2004 tarihinde Faslı bir ailenin çocuğu olarak Strombeek-Bever, Belçika'nın Flaman Brabant eyaletinde, Grimbergen'e bağlı Strombeek-Bever kentinde doğdu. 19 yaşındadır. 1.80 metre boyundaki futbolcu merkez orta saha ve 10 numara bölgelerinde forma giyebilmektedir. Futbol hayatına Anderlecht alt yapısında başlamıştır. 2019 yılında ise KRC Genk alt yapısına transfer olmuştur. O günden bu yana da A takıma yükselmeyi başardı. Geçen sezondan bu yana en üst seviyede oynamaktadır. Fas Milli Takımı ile 3 kez sahaya çıkmıştır. Kulübüyle 2027'ye kadar kontratı bulunmaktadır. Güncel piyasa değeri ise 18 milyon eurodur. Fas U23 takımı ile Afrika şampiyonluğu bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.