Güreşçilerimizin başarıları gurur kaynağımız oldu

Güreşçilerimizin başarıları gurur kaynağımız oldu
Çatalca Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Güreş Takımı sporcularının elde ettikleri başarılar Çatalca’nın gurur kaynağı oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Okullar Arası 15-16 yaş İstanbul Güreş Şampiyonası Bağcılar Olimpik Spor salonunda yapıldı. Çatalca Güreş Takımı’nın yetiştirdiği güreşçiler okulları adına mindere çıkarak şampiyon olmak için mücadele etti. Velilerin de çocuklarına alkış ve tezahüratlarıyla destek verdikleri müsabakalarda, gençlerin maçları oldukça heyecanlı geçti. Zorlu geçen müsabakalar sonunda büyük başarı elde ederek rakiplerini yenen ve kürsüye çıkan genç sporcular, 3 altın 1 gümüş 1 bronz madalya alarak Çatalca’nın adını bir kez daha başarıyla temsil etti.

69kg’da Yıldıray Pala, 50kg’da Doğukan Toprak, 46 kg’da Batuhan Bardak birincilik elde ederken, 100 kg’da Ali Tuğra Akkoç ikincilik madalyasının ve 55 kg’da Ali Osman Güngördü üçüncülük madalyasının sahibi olarak düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığını aldılar.

Başkan Kara tebrik etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi Güreş Takımı güreşçilerini, Antrenörleri Gökhan Akçen ve İlyas Demiroğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, sporcuların ailelerini de çocuklarını spor yapmaya teşvik etmelerinden dolayı kutlayarak tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.