Güreşçimiz Yıldıray Pala Türkiye 2.’si oldu

Güreşçimiz Yıldıray Pala Türkiye 2.’si oldu
İlçemize sayısız madalya kazandırarak Çatalca’nın adını güreşe altın harflerle yazdıran Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan gururlandıran bir başarı daha geldi. Güreşçimiz Yıldıray Pala Türkiye 2.’si oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora ve sporcuya verdiği önem, sporcularımızın başarısıyla taçlanıyor. Çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğinin altını her fırsatta çizen Başkan Kara’nın belediye bünyesinde kurduğu spor takımları başarıdan başarıya koşuyor. Bugüne kadar Çatalca’nın adını çıktıkları her müsabakada gururla temsil ederek ilçeye madalyalarla dönen Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, bu kez de Büyük Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan Türkiye 2.’liği ile döndü. Ankara Taha Akgül spor salonunda gerçekleştirilen ve 300 sporcunun katıldığı şampiyonada başarılı güreşçimiz Yıldıray Pala, 80 kg’da rakipleri ile kıyasıya mücadele ederek Türkiye 2.’si olurken, aynı zamanda Milli Takıma seçilme başarısını da gösterdi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara takımımızı ve güreşçilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederken, onları yılmadan çalıştıran antrenörlerini ve çocuklarını spor yapmaya teşvik eden ailelerine de teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.