Gürpınar, Tunaoğlu’na akacak

Gürpınar, Tunaoğlu’na akacak
Süper Amatör Lig 8. Grupta Grup maçlarının sonunu deplasmanda Nişantaşıspor ile oynayacak olan Gürpınarspor, bu zorlu maçı kazanıp adını Play-Off’lara yazdırmayı amaçlıyor.

Taraftarıyla birlikte tek yürek olup Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadının yolunu tutacak olan Gürpınarspor, seyircisinin desteği ile çıkacağı bu zorlu maçı kazanmaktan başka bir düşünce taşımıyor. Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, çok zorlu bir maça çıkacaklarını, Nişantaşıspor maçı grubun son final maçı olacağını söyledi. Nişantaşıspor ile deplasmanda oynayacakları maça taraftarlarından büyük bir ilgi geldiğini söyleyen Başkan Mustafa Küçük, “Cumartesi günü Taraftarlarımız için otobüs kaldırmayı hedefliyorduk ve isteğe göre bunu gerçekleştirecektik.

Bu zorlu maça ilginin büyük olduğundan Siteler, Gürpınar merkez ve Beylikdüzü’nden kalacak otobüslerle Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadındaki yerimizi taraftarımızla birlikte alacağız. Otobüslerin Gürpınar ve Beylikdüzü’nden hareket saatlerini de belirleyerek bu bilgilendirmeyi taraftarlarımıza yapacağız.

Bilindiği üzere bu maç iki takım açısından da hayati önem arz ediyor. Rakip takım Nişantaşıspor’a beraberlik yetiyor fakat bize yetmiyor. Biz bu maçı mutlak şekilde adımızı Play-Off’lara yazdırmak istiyorsak kazanmamız gerekiyor.

Bizim kazanmamız durumunda Play-Off’larda da başarılı olup takımı BAL Bölgesel Amatör Lige taşımak için mücadele edeceğiz. Öncelik bizim için Nişantaşıspor maçı. Pazar günü saat 14.15’te Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadında oynayacağımız bu zorlu maça tüm Gürpınar, Beylikdüzü, Yakuplu, Büyükçekmece ve Sporu seven herkesi davet ediyoruz. Hiç kimse ulaşım sorunu çekmeyecek ve gerekli yaklaşım kulüp tarafından gösterilecektir. Birlik ve beraberliğin göstergesini Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadını doldurarak herkese gösterelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.