Gürpınarspor, Çelik’ten duvarı aştı: 1-0

Gürpınarspor, Çelik’ten duvarı aştı: 1-0
Açık öğretim sınavlarından dolayı Pazar günü oynanması gereken fakat birçok oyuncunun sınava girmesinden dolayı hafta başına alınan Çeliktepespor, Gürpınarspor sınavdan başarıyla çıkan takım 1-0’lık skorla Gürpınarspor oldu.

Deplasmanda konuk oldukları Çeliktepespor maçında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Gürpınarspor, ilk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Emrah’ın attığı tek golle sahadan 1-0 ayrılmasını bildi.

Enver’in kırmızı kart gördüğü maçta Gürpınarspor, golü bir kişi eksilince buldu. Bu sonuçla Play-Off şansını son maça bırakan yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü deplasmanda grupta tabiri caiz ise finallerin en büyük maçı öncesi moral depoladı.

Nişantaşıspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Gürpınarspor, bu maçın bir anlamda provasını yaptı ve Çeliktepespor engelini üstün oynadıkları maçta 1-0’lık galibiyetle kapamasını bildi. Futbolcuların istekli ve arzulu oluşu, kenar yönetimi oldukça mutlu etti. oyuncular, müsabaka sonrası Nişantaşıspor engelini aşacaklarını, bunun için tek yürek olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.