Gürpınarspor, Diego ile güzel: 1-0

Gürpınarspor, Diego ile güzel: 1-0
Süper Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Gürpınarspor, ilk galibiyetine ulaştı. İlk galibiyetini ligin 6. haftasında alabilen yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle büyük moral buldu.



Gürpınar Stadında oynanan maçta ligin en alt sırasında yer alan rakipleri İstanbul Bayburtspor’u 36. dakikada yeni transfer Diego’nun attığı tek golle mağlup eden yeşil-beyazlılar, ilk üç puanının hanesine yazdırmasını bildi. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Gürpınarspor, özellikle ilk 45 dakikada oynadığı futbolla rakibine zor onlar yaşattı.

Direkleri geçemeyen Gürpınarspor’da yeni transferlerin takıma katkı sunduğu gözlenirden kaçmadı. Özellikle yabancı oyuncuları Diego’nun hücum bölgesine hareket getirdiği gözlerden kaçmazken, orta alanda da iyi işlerin yapılması ilerleyen haftalar için büyük umut oldu. Maçın son bölümlerinde Diego ile iki net gol pozisyonundan yararlanamayan Gürpınarspor, zaman zaman ani gelişen İstanbul Bayburtspor ataklarında da kalesinde zor anlar yaşadı. Savunmada sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlılar, zor da olsa üç puanla sahadan ayrılmasını bildiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.