Gürpınarspor, Kocaeli’de ‘Altın’ buldu: 5-2

Gürpınarspor, Kocaeli’de ‘Altın’ buldu: 5-2
U-19 Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe maçları için Kocaeli’ne giden ve ilk maçında Sakarya temsilcisi Çaykışlaspor’u 4-2, Tekirdağ Temsilcisi Sarayspor’u 4-0 ve final maçında İstanbul Altınovaspor’u 5-2 mağlup eden Gürpınarspor, Kocaeli Şam

 Yeşil-beyazlılardaki şimdiki hedef ikinci kademe maçları ve Türkiye şampiyonluğu. Oynadığı üç maçta rakip filelere 13 gol bırakarak adeta rekor kıran Gürpınarspor U-19 Takımı, kalesinde sadece dört gol gördü. Kocaeli’nde oynanan maçlara oldukça iddialı giden ve bu iddiasını atmış olduğu bir birinden güzel goller ve galibiyetlerle süsleyen yeşil-beyazlılar, büyük bir başarıya imzalarını attılar. Gürpınarspor U-19 Takımını Kocaeli Cephanelik Stadında oynanan maçta Zafere taşıyan goller 22. dakikada Erkan, 25. dakikada Tuğrul, 27 ve 63. dakikalarda Umut Boyuktaş ve 29. dakikada Ramazan’dan geldi.

Oyuncularımızı kutluyorum

Takımın ilk günden beri yanında olan ve müsabakaları büyük bir keyifle takip eden Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, genç oyuncuları müsabakalar sonunda soyunma odalarına giderek tek tek kutladı. Genç oyuncularından bu güzelliğin devamı için ikinci kademe maçlarında da aynı başarıyı göstermelerini isteyen Başkan Küçük, bunu başaracak kapasitede bir kadrolarının olduğunu söylemeden geçemedi. Sahada kazanmak adına inanılmaz güzellikler sergileyen oyuncularının kendilerini aldıkları bu seri galibiyetlerden sonra mutlu ettiğini söyleyen Küçük, yönetim olarak kendilerini tek tek kutladığını, ikinci kademe maçları için de aynı şekilde başarılı olup Gürpınarspor’un adını Türkiye’de de duyuracaklarına inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.