Gürpınarspor, Nişantaşı’nı gözüne kestirdi

Gürpınarspor, Nişantaşı’nı gözüne kestirdi
Cumartesi günü deplasmanda grubunda tarihi maçlarından birine çıkacak olan Gürpınarspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

 Lig ikincisi Nişantaşıspor’a konuk olacak olan Gürpınarspor, bu maçı kazanıp adını Play-Off’lara yazdırmayı amaçlıyor. Bu ciddiyetle hazırlıklarını Teknik Direktör Kamuran Gazi gözetiminde kendi tesislerinde sürdüren yeşil-beyazlılarda morallerin iyi olması herkesi sevindiriyor. Sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklarını söyleyen Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, Nişantaşıspor’u deplasmanda mağlup edip sezonun en önemli maçından birini kazanmanın mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi. Rakipten çekinmediklerini söyleyen Küçük, “Biz Gürpınarspor’uz ve her maça nasıl çıkıyorsak bu maça da aynı ciddiyetle çıkacağız.





Bizim için grupta büyük ve ya küçük rakip asla yoktur. Bilindiği üzere kendi sahamızda sezonun ilk devresinde iyi oynamamıza rağmen 1-0 kaybettiğimiz Nişantaşıspor’u bizde evlerinde mağlup edip hem rövanşı, hem de gruptan çıkmanın sevincini yaşayacağız. Ben teknik ekip ve oyuncularıma sonuna kadar güveniyor her zaman yanlarında olduğumu onlara sezon başından beri hissettiriyorum. Artık sonuna geldik ve herkesin işini çok iyi yapmasını bekliyor bu maçtan takımın galibiyetle ayrılmasını bekliyorum. Play-Off’lara kalabilmek için sezon başından beri verdiğimiz mücadeleyi herkes çok iyi gördü. Artık bu maçın telafisinin olmadığını oyuncularımız da çok iyi algılıyor, üç puan için sahaya çıkıp bu mutluluğu camiaya yaşatmalarını bekleyeceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.