Gürpınarspor, oynamadan kazanacak

Gürpınarspor, oynamadan kazanacak
Ligde Grup lideri Yeşilköyspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek büyük bir sükse yapan Gürpınarspor, haftayı maç yapmadan geçirecek ve hanesine oynamadan üç puan yazdırarak rakiplerinin oynayacağı maçların sonuçlarını bekleyecek.

Gürpınarspor’un Pazar günü oynaması gereken Esen Bayburtspor’un ligden çekilmesiyle hükmen galip sayılacak olan Gürpınarspor, bir anlamda grupta iddiasını da sürdürmüş olacak.

Teknik Direktör Kamuran Gazi gözetiminde bir sonraki hafta oynanacak olan Alibeyköy Parsellerspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılarda alınan Yeşilköyspor galibiyeti oyuncuların ve camianın yüzünü güldürdü. Futbolcuların moral motivasyonunun üst seviyede olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Mustafa küçük, bu moralle ligde ilk iki için en iddialı takımlar arasında yerlerini alacaklarını söyledi.

Ligde en zor iki deplasmanları olduğunu söyleyen Küçük, bunlardan birinin Çeliktepespor, diğeri de Nişantaşıspor maçları olduğunu söyledi. Diğer maçların da zorlu geçeceğini düşünen Küçük, bu iki maçın gruptan çıkıp çıkmama adına büyük önem arz ettiğini söylemeden geçemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.