Gürpınarspor, Spor Toto 2. Lig’de gibi

Gürpınarspor, Spor Toto 2. Lig’de gibi
Bölgenin köklü kulüpleri arasında yerini aylan Gürpınarspor’a yeni sezonda Spor Toto 2. Ligde mücadele etme şansı doğdu.

 Spor Toto 2. Ligde mücadele eden ve ismi sır gibi saklanan takım ile % 90 anlaşmanın sağlandığını söyleyen Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, takım ismini protokolün imzalanmasının ardından geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek açıklayacaklarını söyledi. 

Anlaşmanın tamamlandığını ve büyük bir aksilik çıkmaması durumunda bugün ve ya yarın imzaların ve devir teslim işlemlerinin yapılacağını söyleyen Başkan Mustafa Küçük, takımın isminin bir sezon sonra Beylikdüzü Gürpınarspor A.Ş olarak değişeceğini ve Spor Toto 2. Ligde boy göstereceklerini iddia etti. satın alacakları takımın ismini açıklamamakta ısrarcı olan Başkan Küçük, bu olayın gerçekleşmemesi durumunda iki tarafında yıpranmaması adına bu ismin açıklanmasını doğru bulmadıklarını söyledi.


Gürpınar Eski Belediye Başkanı olan babası Velittin Küçük’ün de desteğini arkasına alan Mustafa Küçük, büyük bir pazarlığın içerisinde olduklarını ve işin bitme noktasına geldiğini,. Birkaç gün içerisinde gerekli açıklamayı Şirketlerinde yapacaklarını söyledi. Bu gelişme karşısında büyük bir heyecan yaşayan Gürpınarspor’lu taraftarlar, takımın isminin de bir an evvel açıklanmasını beklemeye çekildiklerini dile getirdiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.