Gürpınarspor’da Spor Toto 2. Lig sesleri

Gürpınarspor’da Spor Toto 2. Lig sesleri
SAL, Süper Amatör Ligin Beylikdüzü temsilcilerinden Gürpınarspor’u son günlerde tatlı bir heyecan sardı.

 Spor Toto 2. Ligde mücadele eden bir takımı bünyelerine geçireceği haberini duyan Gürpınar’lılar, bunun bir söylemden ibaret olsa da büyük bir heyecanla bunun gerçekleşmesini beklemeye çekildiler.

Yeni sezonda Gürpınarspor’un Süper Amatör Lig yerine Spor Toto 2. Ligde mücadele edeceğini duyan ve bu haberin gerçeğe yansıtması için duacı olduklarını söyleyen Gürpınarspor’lu taraftarlar, gerekli açıklamanın Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük tarafından yapılmasını bekliyorlar. Hangi takımı bünyelerine katacaklarını açıklamayan Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, bekle gör taktiği uyguladıklarını dile getirdi.

Bir kaç gün içerisinde gerekli basın açıklamasını yapacaklarını söyleyen Başkan Mustafa Küçük, takım ismi vermekten kaçındığını bunun gerçekleşmemesi durumunda ilgilendikleri takımı zor urumda bırakmak istemediklerini dile getirdi. Taraftarlarının heyecanlanmasının gayet doğal olacağını söyleyen Başkan Mustafa Küçük, birkaç kulüp ile görüşmelerin olduğunu fakat bu kulüpleri açıklamanın erken olduğunu söylemeden geçemedi. Bölge ve Gürpınar’lı sporseverler, görüşme halinde olan hangi kulüpler olduğunu ise merakla beklemeye çekildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.