Hamza Hamzaoğlu istifanın eşiğinde

Hamza Hamzaoğlu istifanın eşiğinde
Şampiyonlar Ligi’nde alınan Astana beraberliğinin ardından, yeniden eleştiri oklarının hedef tahtası haline gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yönetim arasında büyük bir kriz patlak verdi.
Her şey Kazakistan dönüşü Genel Sekreter ve yönetim kurulu üyesi Fatih İşbecer’in, Florya’da görev yapan futbol direktörü Cenk Ergün’ü arayarak, Hamzaoğlu’ndan takımda yaşanan sorunlar hakkında, 24 saat içinde rapor istemesiyle başladı. 
Yazılı rapor istenmesine bir anlam veremeyen ve bu duruma oldukça sinirlenen Hamza Hamzaoğlu’nun yine Cenk Ergün aracılığı ile yönetici Fatih İşbecer’e haber gönderip “Bu rapor da nereden çıktı. Ben rapor vermem. Niyetiniz neyse, açıkça söyleyin” diyerek resti çektiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupası ile birlikte Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı da kazanarak büyük bir başarı elde eden Hamza Hamzaoğlu, son gelişmeler nedeniyle her an istifa edecekmiş gibi hazır bekliyor. 

Yakın çevresine yaşananlardan dert yanan Hamzaoğlu, “Ne yapılmak isteniyor anlamadım. Bu rapor isteme olayı hoş değil. Eğer benden istifa etmemi istiyorlarsa, bunu açıkça söylesinler” diyerek içini döktü.

Bir hayli üzgün olan Hamzaoğlu’nun yarınki Başakşehir maçına kadar yaşanacak gelişmelere göre karar vereceği, eğer başkan Dursun Özbek’ten gereken desteği görmemesi halinde, istifa edebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.