Hamza Hamzaoğlu yol ayrımında

Hamza Hamzaoğlu yol ayrımında
Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferlerini yaşayıp birçok efsane teknik adamın bile başaramadığı bir işin altına imzasını atan Hamzaoğlu için yeni sezon tam anlamıyla kabus gibi geçiyor.
Üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında genç teknik adamın geleceği de çok ciddi bir şekilde tartışılmaya başlandı. Kulislerde konuşulanlara göre, cumartesi günü Trabzonspor deplasmanından da kötü bir skorla dönülmesi durumunda Hamzaoğlu için yolun sonunun gelme ihtimali var.

Başkan Dursun Özbek'in tüm sorumluluğu Hamzaoğlu'nun üzerine yıkacağı ve başarılı teknik adamın istifasını isteyebileceği belirtiliyor. Hatta yönetimin Hamza Hamzaoğlu sonrası göreve gelebilecek isimlerle ilgili çalışma bile yaptığı öne sürülüyor.

Hamzaoğlu'nun olası istifası sonrasında yönetimin ilk düşündüğü isim Ersun Yanal...

Fenerbahçe'deki rüya gibi sezonun ardından Trabzonspor'a giden fakat Bordo-Mavili takımda aradığını bulamayan Yanal şu anda Lig TV'de yorumculuk yapıyor. Yönetimden bazı isimlerin, tecrübeli hoca ile dirsek temasına geçtiği ve nabız yokladığı da gelen bilgiler arasında.

Başkan Dursun Özbek'in Ersun Yanal'ın dışında Tolunay Kafkas'ı da düşündüğü öne sürülüyor.
 
Şu anda Kayserispor'u çalıştıran Kafkas kısa bir süre Galatasaray formasını da giymişti. Yaşanacak gelişmeler çok büyük bir merakla bekleniyor.

-Takvim-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.