Hasan Arat transfer peşinde

Hasan Arat transfer peşinde
Geride kalan hafta sonunda Beşiktaş'ın yeni başkanı olarak seçilen Hasan Arat, ilk transfer dönemi için de kolları sıvadı. Arat ve ekibi, Rıza Çalımbay'ın da raporundaki yıldızlar için İngiltere ve Fransa'da temaslarda bulunup anlaşma yapmaya çalışacak

Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğe gelmesinin ardından ligde yenilmeyen ancak Club Brugge'a karşı tarihi bir hezimet yaşayan Beşiktaş'ta Hasan Arat geçtiğimiz hafta sonunda yapılan seçim sonrasında başkan seçilmişti. Arat, ekibiyle birlikte kısa sürede göreve başlayıp çalışmalarına hız verirken ilk hedefini ise ocak ayı transfer dönemi olarak belirledi. Takımdan ayrılması isimlerin ardından yerleri yıldızlarla doldurulacak.


Hasan Arat'ın anlaşmak üzere girişimlerde bulunacağı iki yıldız Chelsea'de forma giyiyor. Adı daha önce defalarca Fenerbahçe ile de anılan ancak Porto'ya imza atan Malang Sarr ile PSV'den alındıktan sonra istenen katkıyı henüz veremeyen Noni Madueke için görüşmeler başlayacak. Eğer ortak noktada buluşulursa futbolcularla maaşları konusunda toplantılar yapılacak.


Listedeki isimlerden biri de yine Chelsea'de oynayan Malang Sarr. Ancak Senegal asıllı oyuncu bu sezon maça çıkmazken geride kalan seneyi geçirdiği Monacoa'da da son olarak 12 Mart tarihindeki Stade Reims mücadelesinde forma şansı buldu. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Maviler'in kadrosuna girmeyi başaramayan Sarr için kiralama teklifini kabul etmesi bekleniyor.


İngiltere sonrasında Fransa'ya gidecek olan Hasan Arat ve ekibinin gündeminde Hugo Ekitiké bulunuyor. PSG'de Kolo Muani ve Gonçalo Ramos'un gerisinde kalan Kamerun asıllı forvet için de kiralama formülü masaya yatırılacak. Satın alma opsiyonunun kabul edilebilmesi için pazarlıklarda bulunulacak. 21 yaşındaki santrfor bu sezon sadece 8 dakika forma şansı bulabildi ve güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.