Haydi Büyükçekmece: Mavi’ni Giy Salona Gel!

Haydi Büyükçekmece: Mavi’ni Giy Salona Gel!
Avrupa'dan Zaferle dönen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, haftasonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor!

18 Kasım Cumartesi günü saat 20:15’de Pınar Karşıyaka gibi önemli bir takımı evinde ağırlayacak olan Büyükçekmece temsilcisinin hedefi mutlak galibiyet.

 

Büyük Büyükçekmece Ailesi’ne çağrı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Pınar Karşıyaka’nın ligin köklü ve zorlu takımlarından bir tanesi olduğunu belirterek; “Avrupa’da ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde gurumuz olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Takımımız bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet için çıkacaktır. Tüm Büyük Büyükçekmece ailemizi eksiksiz ve sadece Mavi’ler giymiş olarak Gazanfer Bilge Spor Salonu’na bekliyoruz” çağrısı yaptı.

 

Bilet satış noktaları

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Demir İnşaat Büyükçekmece ile Pınar Karşıyaka, 18 Kasım Cumartesi günü saat 20:15’de Gazanfer Bilgi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri, ATİRUS AVM / BÇBasket Store, ALBATROS / Kulüp Merkez Sosyal Tesisleri veya  ONLİNE / BİLETWAY üzerinden temin edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.