Hedefimiz, Bölgesel Amatör Lig

Hedefimiz, Bölgesel Amatör Lig
İstanbul un köklü kulüplerinden olan Küçükçekmecespor A.Ş, 2015-2016 Futbol Sezonunda Süper Amatör ligdeki hedeflerini belirledi.

Yeşil-beyazlılar, yeni sezonda oluşturacakları iddialı takım ile Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul Birinci Amatör Ligde şampiyon olarak bir yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Lige çıkma başarısını gösteren Küçükçekmecespor A.Ş Transfer komitesi Başkanı Hüseyin Gülgönül, “Yeni sezonda hedefimizi Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır” dedi. Gülgönül, “Yeni sezon için Küçükçekmecespor A.Ş, kadrosunu güçlendirmek amacıyla da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezonda takımımızı başarıya taşıyacak olan Hoca konusunda 5-6 isim ile görüşme yaptık.


Bunlardan iki hoca arasında birkaç gün içinde anlaşmaya varacağız. Yine geçen yıl başarımızda pay sahibi olan ve kalmasını istediğimiz oyuncularla yeniden anlaşarak kadromuzdaki iskeleti bozmamış olduk. Görüşmelerini yaptığımız dış transferde de nokta transferler yapmak üzereyiz. Dış Transfer de bitmek üzere. İnşallah el birliği ile Bölgesel Amatör Lige yükselir bizlere olan güveni asla karşılıksız bırakmayız. Bunu yönetim,  takım kadrosu ve seyirci olarak başaracak güçte olduğumuzu lig başladığında herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.