Helvacı'ya BJK Kongre Kartı verdiler

Helvacı'ya BJK Kongre Kartı verdiler
Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan, Bursa Kebap Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı'ya kongre üyesi kartını törenle verdi. Helvacı da derneğe destek sözü verdi.
Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan, Bursa Kebap Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı’ya resmi kongre üyelik kartını taktım etti. Büyükçekmece Bursa Kebap Evinde hazır bulunan Avcılar ve Büyükçekmece Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile de törene katılarak Helvacı'yı tebrik ettiler.

Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan, yeni kongre üyesi işadamı Cem Helvacı’nın Beşiktaş camiasına önemli katkılar yapacağını ifade ederken, Helvacı da Avcılar Beşiktaşlılar Derneği'ne sponsorluk ve destek sözü verdi

Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan, yaptığı açıklamada "Öncelikle güzel daveti için Bursa Kebap Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı'ya teşekkür ediyoruz. Cem bey, Beşiktaş Jimlastik Kulübü'nün resmi kongre üyesi olmuştur. Bizler de bu kongre evrakını takdim ediyoruz, kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Cem Helvacı'ya memleketi olan Gaziantep'in plakası olan 27 numaralı formayı hediye eden Dernek Başkanı Selçuk Aydoğan Cem Helvacı, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Avcılar'da ve Türkiye'de örnek gösterilen ve örnek alınması gereken dernek olarak biliniyor. 5 bin aktif üyesi, 115 kongre delegesine sahip bir dernek, gün geçtikçe gücüne güç katıyor. Avcılar'da sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman spor ve sporcuların yanında olması ile birlikte, örnek  projelere imza atıyor. Her türlü aktiviteyi üyeleriyle buluşturan dernek, merkezinde Beşiktaş taraftarları ile tam bir aile ortamı yaşıyor.

Yakup TEZCAN / AVCILAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.