“HİÇBİRŞEY GARANTİ DEĞİL”

“HİÇBİRŞEY GARANTİ DEĞİL”
Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan’dan Sarıyer maçı öncesi gazetemize çarpıcı açıklamalar. Tepecikspor’un başına geldiği günden bugüne kadar çıktığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak takımı şampiyonluk potasına sokan Turhan mü

 Turhan, sezonu en kötü olasılıkla ilk beş içerisinde tamamlayarak Play Off oynamak istediklerini, bu hedeflerine de ulaşabilecek güçte olduklarını söyledi. Turhan, ligde kolay maç olmadığını da hatırlatarak hiçbirşeyin garanti olmadığını, futbolda oynanmadan hiçbir maçın  kazanılamayacağını kaydetti.
“MENTAL OLARAK DA MAÇA HAZIRLANDIK”
Giresun önünde alınan 2-0’lık galibiyeti değerlendirerek sözlerine başlayan Turhan “Sakarya maçından sonra oynadığımız özellikle Nazilli ve Maraş maçlarında yaşanan puan kayıplarının ardından hafta boyunca futbolcuların üzerindeki bu psikolojik havayı dağıtmaya çalıştık. Sadece fiziksel olarak değil mental olarak da maça hazırlandık. Rakibin etkili yönlerini ve zaaflarını çok iyi bildiğimiz için özellikle fizik kondisyon açısından oyunun özellikle 55. ve 60. dakikalarından sonra düşeceğini biliyorduk. 60. dakikaya kadar da korakor bir mücadele oldu. 60. dakikadan sonra sistemde bir değişiklik yaparak oyuna ağırlığımızı koymak istedik. Burada da Aykut-Mustafa değişikliği ile Adem’i forvet arkasına çekerek 4-2-3-1’e döndük. Burada da Adem’in üstün performansına takım arkadaşların da eşlik etmesiyle sonuç istediğimiz gibi oldu. Bütün oyuncularımı istek, arzu ve inanmış olmalarından dolayı kutluyorum. Rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle Kırmızı Grupta heyecan bir kat daha arttı.” ifadesini kullandı.
“3 PUAN PAROLASIYLA BAŞLADIK”
Sarıyer ile oynayacakları maç için de bir değerlendirmeye yapan Turhan şöyle konuştu “Hazırlıklarımıza 3 puan parolasıyla başladık. Artık bu  saatten sonra iç saha ya da deplasman diye bir ayrım yapmamız mümkün değil. Eğer şampiyonluğa oynayacaksak şimdiye kadar olduğu gibi deplasman galibiyetlerine devam etmemiz gerektiğine inanıyorum. Bütün spor kamuoyu da artık Tepecikspor gerçeğini kabul etmiş durumda. Bu da bize ayrı bir mutluluk vermektedir.”
“FAKİR EDEBİYATI YAPMIYORUZ”
Takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların fazla olmasına rağmen hiçbir zaman fakir edebiyatı yapmadığını kaydeden Turhan “Her türlü olumsuzluğa rağmen fakir edebiyatı yapmadan kadro zenginliğini rekabete dönüştürerek görev verdiğimiz oyunculardan en iyi verimi almaya çalıştık. Bir hafta 11’de oynayan bir futbolcunun ertesi hafta 18 dışında kalması da bunun en güzel işaretidir.” şeklinde konuştu.
“HEPSİ GÖNÜL KOYDU”
Futbolcularının şampiyonluğa inandığını, bu durumun kendisini de fazlasıyla motive ettiğini kaydeden Turhan “Çocuklar son derece inanıyorlar. Bu işe hepsi gönül koydu. Onların inancı bizi daha çok motive ediyor yaptığımız işe. Şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine çok eminler. Eğer direk çıkamasak da ilk 5 arasına kalmak en büyük isteğimiz.” diye konuştu.
“HER MAÇ FİNAL”
Grupta  kimsenin yerinin garanti olmadığını dile getiren Turhan “3 puanlı sistemde her şey mümkün. Biz de son maça kadar şansımızı sürdürmek istiyoruz. Bugün ligin altıncısı ile 7 puan fark var. Üst üste üç maç kaybettiğin zaman fark kapanıyor, rakip de 2 puan üstüne çıkıyor. Artık her maçımız final.” dedi.
Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.