İdmanyurduspor, Hakeme rağmen: 3-2

İdmanyurduspor, Hakeme rağmen: 3-2
İkinci Amatör Ligin Küçükçekmece Temsilcilerinden Küçükçekmece İdmanyurduspor, kendi sahasında oynadığı Ferahevlerspor’u 3-2 mağlup ederek oldukça zor dakikalar geçirdi.

Küçükçekmece İdmanyurduspor, İlk yarıyı 3-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda Hakem triyosunun kötü yönetimine rağmen sahadan üç puanı 3-2’lik skorla almasını bildi ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı. Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynan müsabakayı Ertuğrul Aktaş, Nadir Taşçı T.Burak Durmuş hakem üçlüsü yönetti. 4. dakikada ev sahibi Küçükçekmece İdmanyurduspor da Emin, sol tarafta topla buluştu sert şutu kalecinin bakışları arsında ağlara gitti ve skor 1-0 oldu. 18. dakikada kırmızı-siyahlı takımın kaptanı Servet, atılan ara pas sonrası topu önünde buldu ve plase ile skoru 2-0’a getirdi. 40. dakikada Küçükçekmece İdmanyurduspor takım kaptanı Servet, kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve ilk yarının 3-0 bittiğini söyledi.

İkinci yarı Hakem üçlüsünün vermiş olduğu hatalı kararlar zaman zaman iki takım oyuncuları arsında gerginliğe neden oldu. 76. dakikada Ferahvelerspor’da Fatih rakip ceza sahası içinde topu önünde buldu ve golü atarken zorlanmadı 3-1. Bu golle biraz olsun umutlanan Ferahevlerspor, 80. dakikada Ömer Faruk takım adına penaltıdan bulduğu golle farkı bire indirdi. 3-2. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi Küçükçekmece İdmanyurdu takımı ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup ederek Liderliğini sürdürdü. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım oyuncuları ve teknik ekip hakem triyosuna büyük tepki gösterdi. Diğer görevlilerin araya girmesi sonunda hakem triyosu zorda olsa soyunma odasına götürüldü. Ligin 16.Haftasında Lider Küçükçekmece İdmanyurduspor, Grubunda 12.Galibiyetliğini alırken rakip filelere toplam 73 gol bıraktı ve kalesinde sadece 15 gol gördü. 38 puanla liderlik koltuğuna oturan Küçükçekmece İdmanyurduspor, 36 puanlı Çapaspor ve Akatlarspor’un iki puan önünde liderliğini sürdürdü ve şampiyonluğa da bir adım yaklaştı.

Maçı hakem katletti

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Küçükçekmece İdmanyurduspor Genel Kaptanı Celal Tomurcuk, “Hakeme rağmen kazandık” dedi. Küçükçekmece İdmanyurduspor’un 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından sıcağı sıcağına konuşun Genel Kaptanı Celal Tomurcuk, maçın hakeminin hatalı kararlarına rağmen kazandıklarını söyledi. Tomurcuk, Çok zor bir maç kazandık. Tosuincuk, sözlerine şöyle devam etti, “Ligin son Haftaları yaklaştıkça tansiyon heyecan biraz daha artıyor. Birde hakem hataları olunca böyle bir ortamda iyi mücadele ettiler. Maçı sonuna kadar bırakmayarak kazanmasını bildik. Bizim açımızdan mutluluk verici. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Bize inananlarla birlikte devam ediyoruz. Sahada futbolumuzu sunuyoruz. Kaybedecek bir şeyimiz yok. İnşallah sezon sonuna geldiğimizde şampiyon olarak Birinci Amatör Lige çıkan takım biz oluruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.