İFASPOR SEZONU AÇTI

İFASPOR SEZONU AÇTI
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcisi İfaspor Kulubü 2015-2016 yılı sezon açılışı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in katılımıyla gerçekleştirdi.


Sezon açılışı renkli görüntülere sahne olurken, İfaspor küçükler futbol takımları ve kareteciler gösterilerini sergiledi.
Açılışa; Başkan Karadeniz’in yanı sıra, İfaspor Kulubü Başkanı Aydın Aydeniz, Türkiye Caferileri Lideri ve İfaspor Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz, Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, AK Parti Milletvekili Adayı Müzemmil Hevadpal ve vatandaşlar katıldı.


‘SPORUN HER DALI DESTEKLENMELİ’


Türkiye Caferileri Lideri ve aynı zamanda İfaspor Kulübü Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz konuşmasında ülkenin bölünmez bütünlüğü içerisinde yaşanan terör olaylarını kınayarak, kardeşlik vurgusu yaptı. Selahattin Özgündüz ayrıca sporun her dalının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.


BAŞKAN’DAN BİRLİK MESAJI


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise terör olaylarını kınayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Karadeniz, İfaspor Kulübü ve diğer tüm amatör sporlara desteklerinin devam edeceğini de vurgulayarak, İfaspor Kulübü’nün tesislerinde bulunan tribünlerin kapatılacağı müjdesini de verdi.
Açılış programı bağış kampanyası ve plaket takdiminin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.