İhsan Atun, destek istedi

İhsan Atun, destek istedi
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun samimi açıklamalar yaptı ve kaba inşaatı biten lojman için tüm Silivrililerden desteğini esirgememesini istedi.

Takımın birbiri ardına aldığı galibiyetlerle ismini Play-Off maçlarına yazdırmak üzere olduğunu da hatırlatan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, artan ödeme döngüsünü eksiksiz yapılabilmesi için tüm Silivrililerin desteğini esirgememesini istedi. Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “1957 yılında kurulan ama oyuncularının üzerinde ki formadan başka malı olmayan kulübümüzün sporcularına daha sağlıklı bir ortam da konaklayacağı lojmanın çalışmaları geçtiğimiz ay içinde başlamıştır.

 Prefabrik bir bina olarak yapılan lojmanın toplam maliyeti 300.000,00-TL (üç yüz bin) civarında olacağı öngörülmektedir. Bir taraftan 9 yıllık vergi borçlarının ödenmesine çalışıldığı, diğer taraftan 7 ayrı şubesiyle müsabaka katılımın sağlandığı ve yine alt yapılarda birçok yeni sporcunun eğitildiği kulübümüzde zaten gelir ve gider arasında her yıl ciddi açıklar oluşmakta ve yönetim kurulumuzca bu açıkların kapatılması büyük bir özveriyle yerine getirilmektedir. Lojman maliyetinin büyük bir kısmı Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar’ın katkılarıyla gerçekleşmektedir. Yine bir kısmı da yönetim kurulumuzda ki değerli arkadaşlarımız tarafından karşılanmaktadır.

Geri kalan kısmın önümüze maddi bir yük olarak çıkmaması için bir kampanya başlatmıştık. Bu kampanya “Bir tuğla da sen koy” isimliydi. Kampanyamıza ilk destek Özsev Mermer Granitten geldi. Lojmanın tam donanımlı hale gelebilmesi adına destek bekliyoruz. Gider makbuzu karşılığı yapılacak yardımlarınız karşılığında isimleriniz bina girişine yazılarak teşekkür edilecektir. Yıllar sonra ilk defa kendine ait bir binası olacak Silivrispor’un yanında olmanızı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.