İnancın zaferi, Tepecikspor

İnancın zaferi, Tepecikspor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve haftalardır büyük sıkıntılar çekerek kendini düşme potasından bir türlü uzaklaştıramayan Tepecikspor’da alt sıralardan kurtulma sevinci sürüyor.

 Ligde kalma adına önemli bir adım atan ve inanarak çıktıkları bu yolda başarılı neticeler alarak zoru başarmak için gün sayan Tepecikspor’da zafer şarkıları söylenmeye başlandı. Pazar günü Tepecik stadında oynanan son yılların en heyecanlı maçında güçlü rakibi Sarıyer’i 5-4 mağlup ederek Spor toto 2. Ligde haftaya damgasını vuran Tepecikspor, ligde kalmak ve inancın zaferini yamak için adeta gün saymaya başladı.

Takım olarak Sarıyer maçına mükemmel bir konsantre ile çıkan yeşil-beyazlılar, muhteşem taraftarının desteği ile son yılların en önemli galibiyetine imzasını attı. 90 dakika boyuncu heyecanın zirve yaptığı karşılaşmada taraftarlar bir birinden güzel ve kaliteli 9 golü izlemenin hatta takımlarının galibiyet sevincine şahit oldu. Tarihi günlerinden birini yaşayan Tepecik Stadında heyecan bir an olsun eksiye düşmedi.

Büyük bir adrenalinin yaşandığı maçta adeta kalpler duracak hale geldi. Ardı ardına atılan gollerle bir anda gündemin ilk sırasına oturan bu önemli maçı 5-4 kazanan Tepecikspor’da morallerin üst seviyede olduğu gözlendi. As Başkan Eray Yıldız, böyle bir maçı ne izlediğini, nede gördüğünü söylemeden geçemedi. Takımlarının iyi mücadele ettiğini ve haklı bir galibiyete imzasını koyduğunu söyleyen Yıldız, “Bu inancın zaferidir, asıl zaferi ligde kalarak yaşayacağız. Tepecikspor’a güvenen ve inanın herkesin tek ortak düşüncesi camianın başarılı olup ligde kalmasıydı. Takım olarak bunu başaracak sinyali veren oyuncularımızı ve teknik ekibimizi hatta 90 dakika hiç susmadan takımlarını destekleyen taraftarlarımızı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.