IŞIKLAR’DAN MALZEME DESTEĞİ

IŞIKLAR’DAN MALZEME DESTEĞİ
İlçedeki tüm spor kulüplerine eksiksiz yardım yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son olarak Silivrispor Voleybol Şubesi’ne tişört, şort ve sweatshirt oluşan malzeme paketi hediye etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, spora ve sporcuya verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. İlçedeki hiçbir spor kulübünü ayırt etmeden destek veren Başkan Işıklar, son olarak Silivrispor Voleybol Şubesi’ne yaptığı tişört, şort ve sweatshirt oluşan malzeme desteğini Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı İhsan Atun ve beraberindekilere teslim etti.
GENÇOĞLU; “BAŞARININ %51’İ SAYIN BAŞKANIN”
Silivrispor İkinci Başkanı İhsan Atun, Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu, Voleybol Teknik Sorumlusu Selçuk Helvacıoğlu, Futbol Altyapı Antrenörlerinden Selçuk Yılmaz, Bayan Voleybol sporcuları ve futbol alt yapı sporcularını makamında kabul eden Işıklar; “Özellikle kızlarımızın spor yapabilmelerine katkı sağlayan sizlere teşekkür ediyorum. Yaz spor okulları ve kulüplerimiz ile bunu daha üst seviyelere de taşımanın uğraşını veriyoruz. Belediye işbirliği, Silivrispor ağabeyliği ile bunu daha da genele yayacağız” dedi. Silivrispor Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu ise yapılan ziyarette; “Başkanım, Mustafa hocanın dediği gibi başarının %51’i sizin. İlçe sporuna ve Silivrispor’a katkınız inanılmaz. Silivrispor olarak bizler şahsımız ve aileler adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Işıklar, bayan voleybol şubesi ile futbol alt yapı şubesi sporcularına dağıtılmak üzere, 60 adet tişört ve şort, 60 adet sweatshirt, 100 adet antrenman eşofmanı, 5 adet kamp eşofmanı ile 36 adet antrenman yeleğini Silivrispor İkinci Başkanı İhsan Atun’a teslim etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.