İstanbul Büyükçekmecespor A.Ş geliyor

İstanbul Büyükçekmecespor A.Ş geliyor
Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Tepecikspor’un isminin yeni sezonda İstanbul Büyükçekmecespor A.Ş olarak değişeceği haberini alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu ismin kurumsal anlamında hem kulübe hem de Büyükçekmece İlçesine yakışacağ

Tepecikspor olarak bu camiayı tanıyanın az olduğunu fakat İstanbul Büyükçekmecespor A.Ş İsminin tüm dünyada tanınır olacağından bu ismi düşünenleri tebrik ettiğini söyledi. Büyükçekmece Belediyesi olarak her zaman bu camiaya gerekli desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyleyen Başkan Akgün, İstanbul Büyükçekmecespor A.Ş’nin hedefini kesinlikle PTT Birinci lig olmasını ve bu potansiyelin isim değişikliği ile artacağına da inandığını söyledi.


Tribün olayını yenileyen Baykan Dr. Akgün, “Tepecik Stadının adını büyük bir aksilik olmaz ise Rahmetle andığımız Gatalasaray’lı çok değerli oyuncumuz METİN OKTAY’ın ismini vereceğiz.


Yaklaşık 4.000 Kişilik kapalı tribün ile ilgili çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp tribünlerin lige yetişmesi için gerekle çalışmayı yapacağız. Bununla ilgili kaynak arayışlarımız devam ediyor ve en kısa sürede eski Tepecik, yeni METİN OKTAY Stadının tribünleri, profesyonel takıma yakışır şekle gelecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.