İstanbul Küçükçekmece'de Koştu

İstanbul Küçükçekmece'de Koştu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Küçükçekmece Belediyesi İşbirliğinde, "İstanbul’u Koşuyorum" sloganı ile hayata geçirilen Fun Run Series’in son etabı, Küçükçekmece’de İBB Halkalı Stadı önünde koşuldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Küçükçekmece Belediyesi İşbirliğinde, "İstanbul'u Koşuyorum" sloganı ile hayata geçirilen Fun Run Series'in son etabı, Küçükçekmece'de İBB Halkalı Stadı önünde koşuldu.
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen yaklaşık 2 bin sporcunun katımıyla gerçekleşen Fun Run Series Küçükçekmece etabı, 7 kilometrelik parkurda gerçekleşti. Dereceye giren sporculara kupa ve ödüllerini, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Küçükçekmece Belediye meclis üyeleri verdi.

Yarış derecelerinin elektronik zamanlama çipleri ile ölçüldüğü Fun Run Series yarışlarında, her bir etap sonrasında ilk 3'e giren kadın ve erkek koşuculara kupanın yanı sıra bir spor mağazasında geçerli olan hediye çeki verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.