İstanbul Sinopspor, Aşçı ile yeniden

İstanbul Sinopspor, Aşçı ile yeniden
İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Sinospor’da gerçekleşen Olağan Genel Kurulda yeniden aday olan Ramazan Aşçı, kongre üyelerinden gerekli desteği alarak, bir kez daha sarı-lacivertlilerin başkanı oldu.

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, SİYAD Genel Başkanı Rafet Orhan, SİNDEF Genel Başkanı Engin Kırmızıgül, SİNDEF gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, Meclis Üyesi Ferhat Yıldız, Meclis Üyesi Fatih Üstünbaş, İstanbul Sinopor’un eski Başkanı Hüseyin Demirkol, Kerim Balgün Dernek başkanları ve genel kurul üyeleri katılım göstererek kulübe destek odlularını gösterdiler.

Divan Başkanlığına Gençtürk getirildi

Yasin Şahin tarafından okunan kongrenin programı sonrasında saygı duruşu ve istiklal marşının okundu. Verilen önerge ile Divan Başkanlığına Seymen Gençtürk, Divan üyeliklerine Recep Kelmen ve Şenol Balgün seçildi. Divan Başkanı Gençtürk, genel kurul öncesi yaptığı açıklamada İstanbul Sinopspor için övgü dolu sözler sarf etti. Başkan Seylen, “Küçükçekmece İlçemizin güzide kulüplerinden olan İstanbul Sinopspor kulübümüzün kongresinde bugün yeni başkan ve yönetimini seçmek için bulunmaktayız. Gerçekleşecek olan kongrenin İstanbul Sinopspor’a ve Türk futboluna hayırlı olmasın dilerim” dedi.

Genel kurul ibra edildi

Gelir Giderler Tahmini bütçenin okunmasının ardından tüm çalışmalar ve genel kurul ibrası yapıldı. Daha sonra seçime geçildi ve genel kurula başka adayın olmadığı kongrede yeniden aday olan Ramazan Aşçı delegelerin güvenoyunu alarak yeniden İstanbul Sinopspor kulüp başkanı oldu.

Temel Karadeniz; Hayırlı olsun

Dilek teminiler bölümünde Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı konuşmada, “Sinop İli’nin ismini taşıyan ve ilçemizin köklü kulüpleri arasında yerini alan İstanbul Sinopsporumuzun kongresinin öncelikle hayırlı olmasın dilerim. Küçükçekmece ilçemizde Kulüpler Birliğimizle birlikte ilçemiz sınırları içinde ayrım yapmaksızın hizmet etmeye çalışıyoruz bu hizmet ettiğim kulüplerimiz içinde İstanbul Sinopspor kulübümüzde hizmetlerden yaralanmakta. Yaklaşık 15 gün önce kulüp Başkanı ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte verilen kahvaltıda bir araya geldik. Sinopsporumuzun gecesinde bana bir konuyu aktarmışlardı ve bende orda herkesin huzurunda İstanbul Sinopspor’a daha büyük ve modern bir tesis sözü vermiştim ve bu kahvaltıda gündeme geldi ve o günde sözümün arkasında olduğunu söyledim. Kulüple ilgili daha önce verdiğimiz sözü tuttuğumuzu da hep birlikte göreceğiz. Bizden önce başlamış olan bu hizmetleri biz sürdürüyoruz. Bugüne kadar taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederim. Spor kulüplerine de bu konuda önemli görevler düşmektedir. Hepimizin içine sinen bir spor tesisi oluşturacağız. İstanbul Sinopspor kulübü de kuruluşuna uygun hareket eden bizler için de çok önemli bir cami bu tesislerimiz projelendirip İstanbul Sinopspora kulüp binası ve güzel bir tesisi yapacağımızın sözünü veriyorum yeniden başkanlığa seçilen Ramazan Aşçı başkana ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum” dedi.

Sinop İlini temsil ediyorlar

İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’da yaptığı konuşmada, “Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul Sinopspor İstanbul gibi büyük bir şehirde bizleri bir araya getiren ve başı çekenlerin başında geliyor. İstanbul liglerinde almış olduğu başarı ve şampiyonluklar bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor bizlere bu onuru yaşatan başta kulüp başkanımız ve yönetimi kurulunu tebrik ederim yapılan kongrenin İstanbul Sinop sporumuza hayırlı olmasın dilerim. Bu takım Sinop İlini İstanbul’da en iyi şekilde temsil ediyor ve bizlerde gerekli desteği bu camiaya her daim vermeye çaba göstereceğiz” dedi.

Aşçı; Tesislerimiz artık yetmiyor

Daha sonra delegelerin yeniden güvenoyunu alarak İstanbul Sinop sorun Kulüp Başkanlığına seçilen Ramazan Aşçı, bu gururu tüm Sinopluların desteğiyle haklı bir şekilde yaşayacaklarını söyledi. Aşçı konuşmasına şöyle devam etti. “Öncelikle buraya gelerek bizlere ve kulübümüze sahip çıktığınız destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İstanbul Sinopspor kulübümüz bu sene özellikle altyapıda almış olduğu şampiyonluklarla bizleri gururlandırdı. Bizlere bu gururu yaşatan futbolcu kardeşlerimizi tek etek öpüyorum. Futbol okulları ile birlikte 400 olan sporcu sayımızı 600 çıkmıştır. Kulübe ilginin artması dolaysıyla tesislerimizde artık küçük gelmeye başlamıştı. Bu konuda Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e ilettiğimizde bu konuda elimizden ne gelirinse yapacağını söylemişti sayın başkanımız işte bugünde sizlerin huzurunda aynı sözü vererek bizleri onurlandırmıştır huzurunuzda kendisine ve ekip arkadaşlarına kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk’e çok teşekkür etmek istiyorum kongrenin camiamıza hayırlı olmasın diler saygılar sunarım”

Yeni yönetim şeyle oluştu

İstanbul Sinopsporu Başarıya taşıyacak yeni yönetim şöyle, Ramazan Aşçı, Rafet Orhan, Engin Kırmızıgül, Musa Can, Kenan Abalı, Fatih Üstünbaş, Saddık Özgenç,Mehmet Ali Demir,Mustafa Dağcı, Mukaddder Yıldırım,Serkan Savaşkan,Tucay Saraç,Yasin Şahin,Hamdi Demirkol,Selahattin Özkan,Ayhan Yıldırım,Şenol Özdemir,Oğuz Yıldırım,Bekir Yıldız,Ertuğrul Özkaya, Hasan Sarısoy.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.