İstanbul yine şampiyon 2-0

İstanbul yine şampiyon 2-0
Erzurum'da 13 Bölge Karmasının katılımıyla düzenlenen 2018 Türkiye Bölge Karmaları Birinciliği müsabakaları 13 Mayıs tarihinde İstanbul Bölge Karmasının şampiyonluğu ile sonuçlandı. Çekişmeli karşılaşmaların oynandığı turnuvanın şampiyonu yine İstanb
 

Erzurum’da 08 Mayıs tarihinde grup müsabakaları ile başlayan organizasyonda 13 bölge karması ter döktü. Zorlu karşlaşmaların oynandığı turnuvanın finalini Diyarbakır ve İstanbul Bölge Karmalarının Erzurum Kazım Karabekir Stadında oynadılar. Karşılaşmada İstanbul Bölge karması rakibi Diyarbakır Bölge karmasını 2-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Bulgaristan yolcusu

Geçen sene UEFA’nın İstanbul’da yaptığı Regions cup ‘ta İstanbul Bölge karması mücadele etmişti. Erzurum’da Yapılan turnuva da Şampiyon İstanbul Bölge Karması, Bulgaristan'da düzenlenecek Regions Cup grup müsabakalarında Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı.

Kupalar Ali Düşmez’den

Erzurum’da oynanan final karşılaşmasından sonra biten turnuvada derece yapan şampiyon İstanbul Bölge karmasının ve finalde rakibine mağlup olan Diyarbakır bölge karmasının kupalarnı ve madalyalarını TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi,TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Çodur ve Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Suat Hayri Güneş tarafından verildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.