İstanbulspor, öksüz kaldı

İstanbulspor, öksüz kaldı
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından İstanbulspor'un kulüp başkanı Ömer Sarıalioğlu (71), geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Başkan Ömer Sarıalioğlu'nun cenazesi, Cumartesi günü Ataköy 5. Kısım Camisi'nde kılınan öğle namazının ardın
 Sarıalioğlu'nun cenazesi Trabzon’da dün kılınan ikindi namazının ardından Of’ta bulunan Aile kabristanlığına defin edildi. İstanbul’dan cenaze için iki Özel Uçak Kaldıran Sarıalioğlu Ailesi, bir anlamda Ömer Sarıalioğlu’nu bu önemli günde dostlarının ve sevenlerinin yalnız bırakmamasını sağladı. Akatöy 5. Kısım Camiinde yapılan ilk törende Cami avlusu Sarıalioğlu’nun sevenleriyle doldu taştı. Türkiye’nin dört bir banından gelen ve Sarıalioğlu ailesine başsağlığı dileyenlerin çoğunlukta olduğu cenaze törenine Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Eyüp Eyüboğlu, Temel Eyüboğlu, Mehmet Eyüboğlu, Gürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük, Nazar Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yazıcı, Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, Tepecikspor eski Teknik Direktörü Armağan Turhan, Ercan Ötünçtemur, Eyüpspor Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe, Zeytinburnuspor Kulüp Başkanı Ünal Tombulel, Zeytinburnuspor Eski Kulüp Başkanı Mustafa Günaydın, Yalıspor Eski Kulüp Başkanı Engin Kara, Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, Teknik Direktörlerden Erdin Pehlivan, Mustafa Limanoğlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Serdar Ertan, Hayrettin Deniz ve isimlerini hatırlamakta zorlandığımız birçok bürokrat, spor adamı, sporcu, yönetici, teknik direktörler, ve sevenleri Sarıalioğlu Ailesini ve İstanbulspor camiasını bu önemli günde yalnız bırakmadılar.




Futbolcular gözyaşlarıyla uğurladılar

İstanbulspor’lu futbolcular ve teknik ekip, Cumartesi günü E-Ataköy 5. Kısım Camiinde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadılar. Tüm kafilenin hazır bulunduğu cenaze töreninde taziyeleri kabul eden futbolcular, Başkanlarını kaybetmenin üzüntüsü ile tesislerinin yolunu tuttular. Futbolcumlar cenaze töreninin ardından Tesislerinde kampa çekildiler ve Salı günü Eskişehir’de oynanacak olan Spor Toto 2. Ligine yükselme Play-Off final maçını oynamak için Eskişehir’e hareket edecekler. Çorum Belediyespor ile oynayacakları bu önemli maçı Başkanları için oynayacaklarını ve kazanıp takımın 2. lige çıkmasını sağlayacaklarını diye getirdiler. İstanbulspor Kulübünden yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi, “Türk futboluna büyük değerler kazandıran ve İstanbulspor Kulübünü bir evladı gibi benimseyen değerli Büyüğümüz ve Saygı ile andığımız Başkanımız Ömer Sarıalioğlu’nun aniden aramızdan ayrılması bizleri ve spor camiasını derinden yaraladı. Ömer Sarıalioğlu’nun bıraktığı o değere en iyi şekilde sahip çıkacağız ve kendisine yakışır bir İstanbulspor kulübünün yaşaması için çaba göstereceğiz. camia ve aile olarak üzüntümüz büyük” denildi.

Diğer Taraftan TFF, Türkiye Futbol Federasyonu'da Ömer Sarıalioğlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.