İzlanda 2 - 0 Türkiye

İzlanda 2 - 0 Türkiye
Milli takım ilk maçında Hırvatistan ile 1-1, ikinci maçında da Ukrayna ile 2-2 berabere kalmıştı


A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu üçüncü maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya geldi. Başkent Reykjavik'teki 15 bin seyirci kapasiteli Laugardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayan karşılaşmada İzlanda 42'inci dakikada Gudmundsson'un, 44'üncü dakikada Finnbogason'un golüyle skoru 2-0 yaptı. Maç, İzlanda'nın galibiyetiyle bitti.

Türkiye’nin ilk 11’i şöyle:

Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Caner Erkin, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Yasin Öztekin

İzlanda'nın ilk 11'i ise şöyle:

Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason, Bjarnason, G. Sigurdsson, Bjarnason, Gudmundsson, Bödvarsson, Finnbogason

İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg'un yöneteceği müsabakanın yardımcı hakemliklerini Jake Collin ile Simon Peter Bennett yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anthony Taylor oldu.

Grupta ilk maçında Hırvatistan ile 1-1, ikinci maçında da Ukrayna ile 2-2 berabere kalan milli takım, İzlanda karşısında sahadan üç puanla ayrılarak ilk galibiyetini elde etmeye çalıştı.

Türkiye grupta 2 puan ve averajla 4. sırada yer alırken, ilk maçında Ukrayna ile 1-1 berabere kalan ve ikinci maçında Finlandiya'yı 3-2 yenen İzlanda ise 4 puan ve averajla 2. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.