Kara kartal Avcılar'da iftarda

Kara kartal Avcılar'da iftarda
Beşiktaş taraftarları Avcılar'da iftar sofrasında bir araya gelerek, tekrar kenetlendi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç'u kutladığını belirtirken bu yıl umduklarını bulamadıkları Spor Toto Süper Ligi'nde ön
Beşiktaş'ın Avcılar Şubesi tarafından verilen iftara Avcılar Belediyesi ekipleri de masa ve sandalye desteği verdi. Dernek binasının arkasında yer alan otopark alanında gerçekleşen iftara Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve siyah- beyazlı kulübün bazı yöneticilerinin yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de katıldı. 

Toprak, Beşiktaş’ın çok değerli başkanı Fikret Orman’a teşekkür ederek şunları kaydetti, “Avcılarımıza hoş geldiniz. Avcılarımızın coşkusuna coşku sevincine sevinç kattınız.” Ayrıca iftarı düzenleyen Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneğinin Başkanı Selçuk Aydoğan’a, yönetim kuruluna ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Sunuculuğunu Alaaddin Orhan'ın yaptığı gecede Avcılarlı Beşiktaşlılar iftar sonrası meşaleler ve tezahüratlarla eğlenceli anlar yaşadı. Başkanı Fikret Orman konuşmasının bir bölümünde Fenerbahçe'de büyük oy farkı ile Aziz Yıldırım'ın yerine başkana seçilen Ali Koç'u kutladığını vurgularken, siyah- beyaz camianın önümüzdeki sezon için daha hırslı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.