Karadağ; Tarih yazacağız

Karadağ; Tarih yazacağız
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta inanılmaz bir mücadele örneği sergileyerek ligde kalma adına önemli galibiyetlerin altına imzasını koyan Tepecikspor’da Futbol Şube Sorumlusu Turgut Karadağ, Tepecikspor’a tarih yazmaya geldiğini, bu tarihi yazmak için sade

İnanılmazı başarmak için geriye sayıma başladıklarını söyleyen Karadağ, Gazete İstanbul’a önemli açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü yenilgisi, takımı ateşledi

Ligde Ankaragücü ile kendi sahalarında oynadıkları maçtan sonra herkesin ligden düşecek takımlar arasında Tepecikspor’u ikinci sıraya aldığını söyleyen Turgut Karadağ, iyi bir çıkış yakalayan oyuncuların, inançlı ve mücadeleci yönü ile o karamsarlık duvarını yıktıklarını söyledi. Karadağ, açıklamasında şu sözlerine yer verdi, “Ankaragücü yenilgisinden sonra herkes karamsarlığa kapıldı ve takımın düşeceğini düşünmeye başladı. Biz takımın içerisine girince Gölbaşıspor ve ardından Kahramanmaraşspor maçlarını kazanarak takımın kendine olan güveninin artmasını sağladık. Hakikaten oldukça zor bir dönemde burada görev almaya başladım fakat bu görevi alırken takıma ve camiaya inancımın üst seviyelerde olduğunu çok iyi biliyordum. Takımın Antalya kampından sonra çok büyük ir aşama kaydettiğini ve bu kaydedilen aşama alınan iyi neticelerle de pekiymiş oldu.

Dört maç, üç galibiyet, 9 puan

Karadağ, takım olarak dört maçta ligde kalacaklarını herkese gösterdiklerini söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti, “Dört maçta alınan üç galibiyet ve 9 puan, bizim ligde kalacağımızın sinyallerini verdi. Bugün bakıldığında sezon başından beri ilk kez en alt sıradan kurtularak düşme potasının üzerinde yer aldık. Bu oluşumda takıma olumlu yansıyacak ve şu an itibarı ile altımıza üç takım alma başarısı göstermiş bulunmaktayız. Bu avantajımızı lig sonuna kadar götürmek için çaba göstereceğiz çünkü bu takım ligden düşmeyi hak etmiyor. Önümüzde çok önemli üç maçımız var ve bu maçlarla sezonu da sonlandırmış olacağız. Bu üç maçtan en az 4 puan almamız gerekiyor. Takım olarak çok iyi konumda olduğumuzdan bu inancımız son haftalarda oynanan iyi futbol ve alınan farklı galibiyetlerle bizleri de oldukça memnun ediyor. İnancın zaferini yaşamak için sezonun bitmesini iple çekiyoruz.

Bu takımın yeri PTT Birinci Lig

Yeni Büyükçekmece Belediyesinin bir mahallesi olan ve adını Spor Toto 2. Lig ile pekiştiren Tepecikspor’un gerçek yerinin İlçe bazında PTT Birinci Lig olması gerektiğini savunan Turgut Karadağ, bu konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “Yeni Büyükçekmece’mizin çok değerli Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün’ün bu camiaya vereceği destekle yeni sezonda ligde kaldığımızda bu takımın hedefinin kesinlikli PTT Birinci Lig olması gerektiğini düşünüyorum. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, sezon ortasında Stadın yenilenmesi için kurmaylarına gerekli talimatları verdi ve bu talimatlar buradaki özgüveni beraberinde getirdi. Stadı, takımı ve tribünleriyle yeni sezona bomba gibi bir ekiple girecek olan Tepecikspor, arzuladığı hedefe mutlaka ulaşacaktır. Bizler yönetim olarak buna inandığımız için bunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz, başkanımız Dr. Akgün’ün de aynı duygular içerisinde olacağına inanıyoruz. Birlik ve beraberliğin simgesi olan destek, Tepecikspor’u hedeflenen yere mutlak şekilde taşıyacaktır çünkü birlik ve beraberlikten bu sonuç doğar.

Akgün’ün desteği başarı için gerekli

Tepecikspor’un Başarılı olması için Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün desteğinin şart olduğunu söyleyen Turgut Karadağ, “Hedefini PTT birinci Lig olarak belirleyen Tepecikspor’un bu çıktığı bu meşakkatli yolda Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’ü de yanımızda görmek istiyoruz. Başkan Sayın Dr. Akgün ve ekibinin vereceği destekle arzulanan hedefe bu takım mutlaka ulaşacaktır. Yeni sezonda yeni Büyükçekmece Belediyesinin yeni takımı Büyükçekmece Tepecikspor’un ligde adından geçtiğimiz yıllara oranla daha çok söz ettireceğine inanıyoruz. Bu sene ligde kalmak bile adımızın duyulması adına büyük bir başarı olacaktır. Bu başarıyı yakalamak için herkesin karınca kararınca bu takımın yanında olması hatta gerekli desteği en iyi şekilde vermesini gerekiyor.

Çalışmalarımız ligde kalmak için

Takımı öncelikle ligde tutmak için çaba gösterdiklerini söyleyen Karadağ, “Takımı öncelikle ligde tutup daha sonra gerekli hamleleri atmaya kalkacağız. Ligde kaldığımız gibi bu camianın büyümesi için gerekli adımların atılması için Yönetim olarak gerekle hamleleri yapmak için mücadele vereceğiz. Yeni yapılanma adına da gerekli başlangıçları yaptık fakat önceliğimiz takımın ligde kalmasını sağlamak hatta ligde tutmak olacaktır.

Tarih Tepecikspor’u yazacak

Bu zamana kadar alt liglerde bir tür takımının yurt dışında kamp yapmadığını söyleyen Turgut Karadağ, “Tepecikspor’a bu alanda bir tarih yazdıracağız. Yeni sezonda Tepecikspor’u 14 günlüğüne Almanya kampı bekliyor. Takımın kamp yapacağı yer ve kamp boyunca oynayacağı hazırlık maçları bile programa dahil edildi. Tepecikspor tarihinde ilk kez yurt dışı kampı yapacak ve yurt dışa kampı Tepecikspor’da bir milat olacaktır. Almanya kampı Tepecikspor’un marka değerini bir kez daha arttıracak ve Türkiye Liglerinin parmakla gösterilen takımları arasında bu anlamda yerini alacaktır. Ben bugün Almanya’ya gidiyorum ve kamp yeri ile son görüşmemi yapıp gerekli protokolü imzalayacağım. Taraftarlarımız ve yönetimimiz rahat olsun, bu sezon ligde kalacağız ve herkese bu başarıyı konuşturacağız. İnanılması zor bir başarıyı yakalayacağına inandığımız Tepecikspor’un daha güzel yarınları olacağını da buradan kendi adıma müjdelemek istiyorum. Burada olduğumuz süreçte bu güzelliği tek tek herkese yaşatarak sunmaya çaba göstereceğiz, zaman en büyük ilaç olacak.

Destek verenlere teşekkür ediyorum

Karadağ son olarak şunları söyledi, “Özellikle takımlarını destekleyen ve tribünleri doldurarak takımlarını destekleyen tüm Tepecikspor ve bölge sporseverlerine gazeteniz aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’e, İş Adamlarımıza, bu takıma inana ve her türlü maçlara gelerek camianın yanında olan sporseverlere ve taraftarlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 2015-2016 Futbol Sezonu Tepecikspor’un altın yılı olacaktır ve bunu birlikte göreceğiz ve yaşayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.