Karate Sporuna Gönül Vermiş Minik Karatecilerden Cem Kara’ya ziyaret

Karate Sporuna Gönül Vermiş Minik Karatecilerden Cem Kara’ya ziyaret
Katıldıkları turnuvalardan başarılarla dönen Çatalca Belediyesi Karate Takımı sporcuları, desteklerinden dolayı Başkan Cem Kara’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.


Çatalca Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren birçok spor dalından biri olan karate sporu, ilçede sporcu yetiştirmeye devam ediyor. İller Arası Karate Ligi müsabakasında Çatalca Belediyesi adına yarışan ve madalya ile dönen 10 sporcu, antrenörleri Muzaffer Muyan ve velileri ile birlikte Başkan Cem Kara’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, başarıları ile Çatalcalıların göğsünü kabartan sporcu ve antrenörlerine ilçeyi iyi derecelerle temsil ettikleri için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sizlerle gurur duyuyoruz

Başkan Cem Kara, amatör sporu desteklemenin kendisi için her zaman ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, spor yapan, sporu seven, gerçek sporculuğun ruhunu iyi bilen bir nesil yetişmesi için katkı sunmaya devam edeceğini söyledi. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Kara, "Sizlerle gurur duyuyorum. Eminim önümüzdeki yıllarda daha başarılı olacaksınız. Her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım. Her türlü sorununuzda yanınızdayım" dedi.

Minik karatecilerin kupa ve madalyaları ile geldikleri ziyaret kısa bir karate gösterisi yapmaları ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.