Karate takımı başarıdan başarıya koşuyor

Karate takımı başarıdan başarıya koşuyor
Çatalca Belediyesi Karate Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Katıldığı müsabakalardan madalyalarla dönen takım, Çatalca’nın ismini başarıyla temsil ediyor.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı katıldığı müsabakalarda gösterdiği başarılarla adından sıklıkla söz ettiriyor. Katıldığı Karate Şampiyonalarında üstün başarı göstererek zorlu rakiplerini yenen sporcular Çatalcalılara mutluluk yaşatmanın haklı gururunu yaşıyor.

4 altın madalya kazandılar

24/27 Ağustos 2017 tarihlerinde Erzurum da yapılan Karadeniz Hazar Ülkeleri ve Palandöken Karate Şampiyonası’nda Çatalca Belediyesi Karate Takımı üstünlüğünü bir kez daha gösterdi. 28 ülke ve 2000’i aşkın sporcunun yarıştığı Uluslararası Karate Şampiyonasında Çatalca Belediyesi Karate Takımı 4 altın madalya alarak yenilmezliklerini tescilledi. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’inde takip ettiği Uluslararası Hazar Ülkeleri ve Palandöken Karate Şampiyonası’nda başarıdan başarıya koşan Çatalca Belediyesi Karate Takımı Milli Sporcuları ile canlı yayın röportajı da yapıldı.

Milli sporcudan büyük başarı

Minik yıldızlar kategorisinde Balkan Şampiyonu Milli Sporcu Hasan Celal Yıldırım güçlü rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde İranlı rakibini yenen Yıldırım şampiyonluğu göğüsledi. Çatalca Belediyesi Karate Takımı Milli Sporcusu Hasan Celal Yıldırım bu başarısıyla Balkan Şampiyonluğu’nun ardından Hazar Ülkeleri Şampiyonluğunu da elde etme başarısı gösterdi.

Geleceğin karatecisi minik Mümin Berk

Çatalca Belediyesi Karate Takımı alt yapısından yetişen Milli Sporcu Balkan Karate Şampiyonası  üçüncüsü Osman Burak Keleş bütün rakiplerini yenerek kategorisinde Hazar Ülkeleri Şampiyonu oldu.  Başarılı sporcular Keleş kardeşlerin en küçüğü olan Mümin Berk Keleş ise bütün izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Küçük yaşına rağmen şampiyonada 2 altın madalya alan minik karateci, kata ve kumite dalında altın madalya alarak gelecekte büyük başarılara imza atacağını şimdiden gösterdi.

Büyük final Ekim’de

Erzurum'dan 4 altın madalya ile dönen Çatalca Belediyesi Karate takımı ilçede büyük sevinç yaşattı.Çatalca Belediyesi Karate Takımı ilk ligi Çatalca Belediyesi sponsorluğunda Çatalca Kestanelik Spor Salonunda yapılan İller arası İstanbul Karate Liginin 4 ayağına takımın 7 sporcusuyla katıldı. 8/10 Eylül tarihlerinde Maltepe Spor Salonunda yapılan Karate liginde başarılı olan 6 karateci 21/22/23/ Ekim 2017 tarihinde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda görkemli finalle sona erecek müsabakalara katılarak kupa ve madalya için Çatalca’yı temsil edecek.

Başkan Cem Kara tebrik etti

 16/17 Eylül 2017 tarihlerinde yapılan İller arası Gençler Bronz Lig Karate Şampiyonasında başarılı sporcu Furkan Balıkçı üstün başarı göstererek 3. olarak bronz madalya kazandı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, zorlu mücadelelerde Çatalca’ya madalya sevinci yaşatan sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.